spa kväll i Cannes – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

spa kväll i Cannes

Igår skrev jag att Anja och jag skulle avsluta dagen med tända ljus och ansiktsmask. Det gjorde vi också. Vi har pratat länge om att vi måste beställa tid hos vår hudterapeut i Umeå men som vanligt blir det inte prioriterat. Har man har tre barn och det ofta är fullrulle unnar man sig inte så ofta varken hemma-spa eller att gå i väg till ett proffs. Våra ansikten behöver verkligen omvårdnad , så inför att vi skulle hit till Cannes förberedde jag min hemma-spa överraskning till Anja med att i smyg köpa några hudprodukter jag fått tips om. Jag vet inte om det bara är vi, men när det blir höst och kallare eller när man är i solen som vi är nu skriker huden efter fukt.
Vi tände ljus, beställde sushi och  öppnade en flaska Rose. Sedan satte vi på lugn musik och efter maten hade vi hemma-spa med ”sheetmasks”. Magiskt! 15 minuter med dom här och efterföljande serum och var vi som nya,. min hud var boostad till tusen och när jag vaknade i morse var det nästan som att min hud kändes som Maxis. Löjligt bra, nästan så att jag inte riktigt tror på det själv och blir oroligt för att jag ska bli beroende 😄😄😄.

När jag och Anja precis hade träffats och inte hade en massa kids kunde vi verkligen konsten av att njuta av tiden. I timmar kunde vi ligga och prata, lyssna på musik, titta på film eller bara vara. Att få vara i vårt lilla hemma-spa bubbla en stund kastade oss tillbaka till samma känsla. Varför gör vi inte sånt här oftare!? Man glömmer så lätt dom små sakerna man gjorde för varandra i början av ett förhållande. Det är så viktigt att ibland vrida tillbaka klockan och fånga det man uppskattade då och tillåta sig att ge varandra den tiden och uppskattningen. Gårdags-kvällen var maxad och definitivt en start på omvårdnad.

Efter lite snabb efter forskning går det att hitta K-beauty/ Koreansk hudvård på: Bangerhead, Kicks, naturligtsnygg.se, eleven.

God natt och ta hand om er❤️ F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Tack för inspirationen Filippa. Testade en ansiktsmask i lördags och kände mig pigg och fräsch med full av energi bland barnen. Tänk att det kan vara så enkelt att göra sig nöjd i vardgen😊 Som sagt, tack för att du påminde oss.

  2. Sandra

    Härligt att ni tig hand om er, fortsätt med det. Förstår att det inte att lätt att få till tiden när man har tre barn och det är full rulle. Men så gott det är när man väl gör det 😊

    Må så gott
    Kram Sandra