24 pers på två dagar! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

24 pers på två dagar!

Hej hopp vad det blir full fart ibland!! Sedan vi kom hem i måndags har det verkligen bara rullat på. I tisdags var det att komma in i matchen med lämning på förskola och få koll på allt som Emmi behövde i skolan och hennes träning på kvällen.  Det är alltid en massa stök innan det går på rutin igen. Skönt nog i tisdags var Emmi på hugget och fixade det mesta själv. Vår lilla “Tjopp” håller på att bli så stor!! Ett nytt inslag i morgonrutinerna är att en kompis till Emmi kommer in genom dörren strax innan de ska gå. Älskar den gemenskapen med vänner som börjar bindas när man ska till skolan. Alla samlas vid någon korsning på mitten och sen ger man sig iväg. Emmi och hennes kompisar åker faktiskt lite tidigt så de hinner hänga en stund innan det ringer in. Underbart!!

Anja och jag fick bra fart på jobbet men hann knappt sitta ner innan jag hade en tid hos en fot.ortopet för att göra nya inlägg i löpskorna men även till andra skor. Både jag och Anja har dåligt främre fotvalv och behöver bra stöd. Anjas fötter blev inte bättre av 3 månader i klackskor studsande runt på ett hårt trägolv….
Anja åkte akut till en naprapat då hon fått en låsning kring skuldran som gett henne smärta under flera dagar så hon knappt kunnat röra sig för att sedan fixa egna sulor på samma ställe som jag. Som sagt när vi väl har tempo så hinner vi massor. När jag var klar åkte jag på en jobblunch med gamla kollegor. Spännande och galet kreativt. Det satte igång min hjärna som nu mer går på speed knappen .

Hemma igen och kalas-förberedelser för Maria som fyllt 40 år. Hon ville fira med några här i Umeå som inte hann med när det var kalas i Tärnaby. Ibland är det bra med blåslampan på sig för all packning försvann och städningen av delar i huset blev av. Anjas syster med barn kom + andra barn och föräldrar. Tror det var 12-13 st runt bordet med munnar full av våfflor och hemgjord blåbärssylt som Anja snabbt vispade ihop tillsammans med Maria.

Idag var det lika många runt bordet, fast idag var det Emmis kompisar, ett syskon som gjort illa knät, en kompis till Elvis, Micke och mamma. Så från att vi bara skulle vara familjen och ha det lite lugnt blev det full fart med Spagetti, stor gryta köttfärssås, en tomatsås och chili/vitlök stekt broccoli till vegetarianer. När Emmi och hennes kompisar kommit sig iväg på fotbollsträning och dom som stannade kvar studsade studsmatta kunde vi ta en lugn kaffe, Magiskt att diskmaskinen hann bli klar i tid så att vi har kunnat städa köket innan natten. ÄLSKAR att komma ner på morgonen när diskmaskinen står tom och färdig för en ny dag.

Testade även ett nytt träningsprogram på gymmet idag. Från början blev jag invaggad i att det var lite av ett yoga/spa pass som vi skulle köra för att Anja skulle bli bättre i  ryggen. Men tji fick jag, efter alla små övningar avslutade vi med brutala korta intervaller på cykeln. My my!!! Helt galet trött efteråt!!! Men så kul, just nu blir jag så pepp på vår varierade träning. Har fått en nytändning när det gäller att komma mig iväg och verkligen vilja träna.

❤️Kram F 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.