När allt vänder – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

När allt vänder

Jag vill stoppa tiden!! Fortsätta njuta.

Hur har er helg varit?

Den här veckan har varit “Emmi vecka” för oss, Vissa veckor känns det bara som att det är en evighet sedan hon var här sist, så var det den här gången. Vi höll på att längta ihjäl oss till måndagen och efter nästan veckan var slut och det närmade sig helg hade vi panik över att helgen var fullbokad med engagemang som fotbollsmammor. ,Panik över att det snart var söndag och att hon skulle åka ifrån oss. Men så vände vi allt. Helgen har varit full fart men sååå bra Vi har verkligen haft kvalitetstid med barnen.  Ibland lyckas man bättre än andra gånger och prioriterar helt rätt trots alla måsten och då känner man sig extra lyckad som förälder när söndagen kommer och man har en helt ny vecka framför sig. Man känner sig glad över att Emmi ska få åka till sin pappa, inte för att man själv slutat längta utan för att man vet att hon tid med Patrik och har en fin vecka framför sig tillsammans med sin andra familj.

Så här kan det se ut för oss när vi “stänger dörren”.
Som jag skrev i tidigare inlägg firade vi livet i fredags, grym kväll med dom bästa. Som började med middag på Köksbaren och avslutades på Open/Close. Är ni i Umeå någon gång missa inte dom magiska drinkarna på Open/Close, killarna har vunnit mänger av priser för sitt hantverk. Jag lovar att drinkarna är något utöver vad du smakat tidigare.

Lördag hade Emmi fotbollscup och vi hade engagemang för olika klubbar på bland annat Toughest som var här i helgen. Kul men splittrande när det kändes som att vi skulle vara överallt på samma gång. Kvällen fick bli lugn med chips och filmtajm med barnen, inga andra skärmar än filmen😊.

Söndagen hade verkligen kunnat bli hela servicehuset fullt. men vi tog beslut redan på morgonen att det enda sociala vi skulle göra var att anmäla oss och Emmis bästa kompis och pappa till Toughest family. Patrik och Elin ( Emmis pappa och sambo) kom dit och hejade men annars var det ingen annan förutom vi. Så roligt att se Anja och Emmi kämpa sig igenom banan tillsammans. Älskar att se hur Anja får Emmi att växa med uppgiften och trots att det var tufft för Emmi vissa partier tog dom sig i mål och det var ett stolt litet ❤️som satt på kvällsfikat. På toppen av den här dagen drog vi i familjen ut och testade vår nya leksak Hamboard. En typ av jätte skateboard eller surfbräda på hjul 😄😄😄 Hur kul som helst!! Jag har inte riktigt fått till balansen på den än så Anja och barnen fick sig ett gott skratt när jag försökte mig på att se bättre ut än vad jag är. Helt ärligt…jag har låååång bit kvar innan det ser bra ut när jag åker på den där😄😄😄. men galet roligt. Barnen hittar direkt nya sätt att ta sig fram, alla hoppar på den och tar sig ner för backen sittandes, underbart😊 underbara ungar, underbar avslutning på en fantastiskt dag!

Jo, just det Anja och jag hann dräpa oss på en intervall runda i skogen också, kidsen följde med och cyklade runt medan mormor var hemma med Maxi och målade. En typiskt bra dag.

Kram på er ❤️FIMG_4094 IMG_4096 IMG_4099 IMG_4102 IMG_4104IMG_4110 IMG_4113 IMG_4115

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.