Tvättips – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tvättips

-I samarbete med Washologi-

IMG_3211Det här är ett samarbete men i det här fallet var det jag själv som ringade upp Viktoria och bad henne om att få göra ett samarbete tillsammans , Jag älskar hennes produkter, hennes tänk och hennes filosofi!!  Hon är ursprungligen från Skellefteå, bara det säger en hel del om att det är bra virke i den bruden 😄😄😄 min mamma är också född och uppvuxen i Skellefteå.

Viktoria har skickat mig några tvättmedel som jag som bäst håller på att prova igenom ,speciellt dom som är nya för mig.
Just nu tvättar jag framför allt barnens kläder i Mild tvätt, förutom Elvis kalsonger som det ibland händer en olycka i, dom får hänga med träningskläderna när jag tvättar med Sport tvätten.
Mild tvätt innehåller inga färgämnen, parfym eller blekmedel. En stor skillnad till varför jag väljer Washiologi framför många andra märken är att Viktoria inte använder så kallad Polycyclic musk. Ett ämne som som används för att din tvätt ska dofta gott lite längre. Den här kemikalien spåras sedan i allt från modersmjölk till fisk och i blodet hos dig och mig. Inte kul och j-vligt obehagligt om jag får säga det själv.
Jag vet att jag inte är prickfri och att jag inte alltid tänker mig för i alla lägen när jag konsumerar men jag vill med hela mitt hjärta och i största mån ge mina barn och miljön dom bästa förutsättningarna som går och framför allt minimera gifterna så gott det går.

(Mer om Syntetiska myskföreningar i bröstmjölk och fisk kan ni läsa om HÄR )

Washologis produkter är närproducerad, högkoncentrerade utan vatten och onödiga transportsträckor. Dom tvättar rent vid låga temperaturer och jag är galet nöjd med produkterna. Om man dessutom vill ha lite “go lukt” då och då för att tex få krypa ner i sängkläder som luktar gott mellan tvättillfällena har hon så fiffigt tillverkat linnevattnen, helt med naturlig extrakt och utan polycyklisk musk. Jag är beroende av linnevattnet när vi reser det ger mig hemma känsla borta❤️.  Det här inlägget är som sagt ett samarbete men trots det är produkterna sjukt bra!
Här i Umeå brukar jag köpa produkterna på Mias lust gård men har även sett att dom finns på Åhlens.

Ta hand om er! Kram Fwashologiwashologi

– I samarbete med Washologi –

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anette Jönsson

  Ha vad kul jag älskar oxå Washolog och köper på http://www.anilla.se
  Filippa vilken doft är din favorit på linnevatten ? Jag körde länge med Bomullsblomman men börjar mer o mer gilla lavendel…..eller liljekonvalj, hahaha svårt att bestämma sig. Har hund och sprutar i bilen när den luktar “blöt hund “- tips !

  1. filipparadin
   filipparadin

   Grymt tips med bilen och hundlukt!! Tack för det.Vi har ingen egen hund just nu men vi lånar gärna mitt ex hund då och då, ska tänka på ditt tips då 😊👍. Jag gillar också bomullsblomma men även Harmoni. Kram F

 2. Monika

  Samarbete spelar väl ingen roll på så bra produkt. Använder bara Washologi. Bor i Skåne o handlar på @anilla.se. 😍