Filippa Rådin

När kändisar träffar andra kändisar

jensbyggmark_bjornborg_ingemarstenmark_anjaparson_bastadtennisHar fått en fråga om när kändisar träffar andra kändisar.

”Idag har jag lite tankar kring detta med att kändisar träffar andra kändisar.
På Simeons kalas var ju t ex Perrelli, Pernilla W och Läckberg. Nu kanske ni redan känner dem. men detta var ju bara ett exempel.
Blir det inte konstigt när ni träffar en kändis som ni inte känner men ändå ”känner genom media” precis som alla andra.
Sträcker Anja fram handen och presenterar sig och den andra sträcker fram sin hand o säger tex ”Carola”.
Jag tror du fattar hur jag menar. Blir det inte lite knepigt att låtsas att man inte vet vem den andra är?

Ha ha ha vilken befogad fråga! Många kändisar som man träffar på olika tillställningar har vi träffat förut och träffar regelbundet i olika sammanhang. Men någon gång i tiden har ju varit ”första mötet” även fast vi känner varandra nu. Det är verkligen olika, vissa blir man presenterad för, sträcker fram handen till och andra kramar man igenkännande trots att man inte känner men bara för att man tex känner den som är deras kompis. Konstigt, jag vet. Men på något sätt så har man träffats många gånger trots att man ändå inte träffast om ni förstår, man har varit på samma saker.
På Simeons kalas tex så mötte jag Tomas Ledin, gav honom ett stor igenkännande leende och en stor kram. Efteråt kom jag på mig själv att jag nog inte känner honom och att det troligtvis var första gången vi såg varandra. Min första reaktion var att det kanske var lite framfusigt,  jag stor respekt för honom och för allt han gjort men hans varma och härliga mottagande gjorde att jag i samma sekund kände mig välkomnad 😊. Att folk hälsar igenkännande på Anja ute på gatan är lite samma sak, man känner igen henne och kopplar inte först att hon är Anja Pärson utan tänker att hon jobbar i kassan på mataffären eller liknande.
Det händer ganska ofta att folk kommer fram till henne för att hälsa och placera henne: – Jag känner igen dig!…visst är det du som jobbar xxx? Och trots att Anja säger att det inte är den personen som dom tror står dom på sig. Hahaha jag förstår dom, dom känner igen henne så väl men vet ändå inte vem det är. Sådana gånger är det ganska kul att stå bredvid och ha facit. Kanske kan upplevas som att jag är skadeglad, vilket jag inte är, men ibland orkar man bara inte vara igenkänd och vill inte röja sin identitet. Det roligaste är dom gånger dom går iväg och man får se när polletten ramlar ner. JÄKLAR det var ju Anja Pärson!!! Japp det är det 😊.

I stort sett så kan man säga att alla sitter i samma båt när det gäller kändisskap och man förstår varandra utan att nödvändigtvis ”känna” varandra, det gör att första mötet på något sätt ofta redan är påbörjat. Men sen är det väl som alla andra är du kompis med någon av dina andra kompisar är det ofta grön ljus.

Ha det så gott och stor kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Ö

    Eller så blir man helt starstruck när man ser Anja stå och borsta Jenz i tvättspiltan att man inte vågar heja. För att lika fort bli förbannad på sej själv som trots allt sitter i URFs styrelsen och står bakom att vi ska hälsa på alla i stallet så att alla känner sej välkomna.

  2. Annika

    Kom ihåg när Martina Haag kom in på mitt dåvarande jobb (bokhandel) och känslan blev: Är det hon eller liknar hon henne? Eller när jag bad Staffan Ling om legitimation (jättelänge sedan när vi inte hade pinkod) och i samma sekund insåg att det faktiskt var han. Började skratta, han började också skratta och räckte över körkortet. 😉 Kan tänka mig att det blir så för er, att folk inte är riktigt säkra på att ni är ni 😀.