Filippa Rådin

Stay away förkylning✋!!

IMG_3032

Det är förkylningstider!! Nu satan ( ursäkta) ska vi hålla oss på benen. Barnen ska tvätta händer sekunden de kommer innanför dörrarna efter skolan och förskolan. Börjar överväga att byta kläder på dom också. Se till att de sover sina timmar och även inte blöter ner sig, blir kalla när de är ute och ha mössa på sig. Tror jag ska smyga in allt möjligt bra i deras mat också. Sen till mig och Anja ska jag göra ”golden milk” och grymma juicer som bara boostar. Anja har varit lite hängig så vi har släppt träningen igår och idag för att inte chansa att bli liggande i en vecka. Dricker te men nu ska det blir baljor så vi får i oss massor med vätska.

Vad mer ska vi göra!! Det kan låta lite som jag blivit tokig men just nu orkar jag bara inte bli sjuk. Har kommit igång med träningen tillsammans med Anja och verkligen börjat känna att det är kul att träna och att det börjar hända lite i kroppen. Så lämnar andra föräldrar barnen sjuka på förskolan ska jag blänga ilskt på dom.

Idag var vi och provade ut nya löpskor och ilägg. Jag har haft ortopediska ilägg tidigare i mina skor men nu var det dags att börja om från början igen. Så ny gjutning av fötterna är gjorda och vi har fått sulor som vi testade ut i löpskorna. Det har verkligen hänt en hel del på löpskofronten. Djungeln är enorm och jag är helt borta i vad jag borde ha och inte ha. En bra säljare skulle kunna ge mig vad som helst och jag köper det. Nu har vi tur att ha grymma killar och tjejer på det området här i stan, Anja har jobbat länge med deras sulor och fått hjälp tidigare. Hon har sina skador från karriären och nu efter Let´s Dance har det blivit ännu viktigare att ha rätt stöd i skorna när hon går och springer.

Men är ni inte lite som jag att man gärna går efter hur snygga skorna är? Av någon anledning när man provar hos experterna så tar de alltid fram inte de fulaste men absolut aldrig de snyggaste skorna. Jag har aldrig riktigt förstått mig på löpskornas olika utseende.  Vissa kan vara sjukt snygga, så snygga att man vill ha dom som vanliga skor å andra gånger vill man helst gömma dom under blåbärsriset när man springer trots att man vet att det är dom bästa för just mig.

Idag blev det ett par som var helt ok i utseende , inte alls min färg men eftersom jag börjar vara vuxen så tar jag det som experterna råder mig till. ( fast kanske måste skaffa mig ett par promenadskor som är snygga också😁)

Ikväll ska vi gå och kolla på Calle och gänget som är här med Dansa Samba För Mig. Ska verkligen bli kul att träffa honom igen. Vi har längtat! Dom är i stan idag och imorgon med sin show. Imorrn kommer han ha lite tid över så då får vi hänga lite tillsammans. Hur underbart som hest!

Nu ska jag gå och trolla i källaren och hitta inspiration till nya projekt jag har i huvudet!!

Hej svejs och härlig fredag på er!!❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Ja fy nu är det förkylningstider igen. Bra att mota bort om man kan. Visst gör man allt för att hålla sjukdomarna borta. Om alla skulle tänka och göra som er skulle nog all smitta minska. Borde finnas lite strängare regler på förskola/skola.
  Håller tummar och tår nu för att ni håller er friska.

  Hoppas ni hade det kul igår på ”Dansa samba med mig”, bli glad jag bara läser namnet 😀
  Ha nu en mysig dag med Calle.
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 2. Margaretha

  Hej härliga familjen 💖 ett tips är att äta ren D-vitamin tabletter. Är ju tyvärr den enda vitaminen som är väldigt svår att få i sig genom kosten och vi nordbor behöver äta den vintertid. Har ätit dom i flera år nu och peppar peppar bara haft 2 rejäla förkylningar och före det var jag konstant förkyld. Värt att pröva iallafall 😃 massa kärlek till Er 💖💖kram

 3. Maria Olofsson

  Se till att ha cold zyme hemma det finns på apoteket receptfritt. Jag använder det så fort jag känner att en förkylning är på gång funkar otroligt bra.

  1. Margaretha

   Hej härliga familjen 💖 ett tips är att äta ren D-vitamin tabletter. Är ju tyvärr den enda vitaminen som är väldigt svår att få i sig genom kosten och vi nordbor behöver äta den vintertid. Har ätit dom i flera år nu och peppar peppar bara haft 2 rejäla förkylningar och före det var jag konstant förkyld. Värt att pröva iallafall 😃 massa kärlek till Er 💖💖kram