Filippa Rådin

Magi för hela familjen

En hel kväll och dag med Calle är magi för hela familjen. Det känns verkligen hur mycket man har saknat honom varje gång vi ses. Älskar människor som är självklara i vår familj. Inga konstigheter utan bara är, finns och tar för sig. Sån är han vår vän från Let´s Dance som kom för att stanna.

Vi gick in mot helgen med fulltecknade dagar och att få bryta veckan med besök och föreställning har varit helt underbart. Calle och många dansare från Let´s Dance är uppe med Tobias Karlssons uppsättning Dansa samba med mig. har ni möjligheten gå och se den! Vi må vara partiska men att se Calle dansa ut på scenen är grymt, HAN är grym, karismatisk, uttrycksfull och i en klass för sig! Men hela dansikalen är något extra, under gårdags kvällen satt både Anja och jag med gåshud och kastades mellan både skratt och gråt, föreställningen berör vare sig man vill eller inte ,budskapet i vissa nummer går inte att blunda för och det känns bra att bli påmind.

Efter showen gick vi ut med Calle och Tobias ( Tobias Bader) på Open/Close. Älskar det stället, det vet ni sedan tidigare 😊 men att få sitta där tillsammans och dricka goda drinkar var bara så underbart mysigt. Calle träffar vi ju ändå en hel del men Tobias blir det inte lika ofta med, ett skönt sätt att avsluta en fredag på. Emil var på plats och förgyllde kvällen med sin galna historier kring drinkarna och gav oss även lite extra smakprover.

I dag drog jag iväg och köpte hallon och på vägen hem hämtade jag upp Calle på hotellet. Pojkarna blev helt vilda när dom såg vem som kom in genom dörren, efter det fick han som vanligt inte vara ifred en sekund 😄😄😄. Efter att vi hängt här hemma en stund gick vi ut och lekte med skateboardsen på gatan innan vi tog en promenad ner på stan för att käka lunch och ännu mer häng på hotellet. Ikväll fick pojkarna följa med bakom scenen och titta en stund på föreställningen innan det var hög tid för hemfärd och läggdags.

Mitt hjärta gick sönder när vi skulle åka hem och Maxi vänder sig om och ställer sig ute på gatan, tittade upp mot Calles logefönstrer, vinkar och ropar hejdå!! Tänk om vi ändå bodde närmare varandra det hade inte varit dumt.

Ta hand om varandra! ❤️Fdansa_samba_med_mig dansasambamedmig_callesternerdansasambamedmig_callesterner dansasambamedmig_callesterner dansasambamedmig_callesternercallesterner_anjapärson_filipparådin_tobiasbadercallesterner callesterner callesternercallesterner_anjapärsoncallesterner_dansasambamedmig IMG_4371 IMG_4366 anjapärson anjapärsonIMG_4407

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.