Filippa Rådin

Trötta ögon

Upp tidigt, fixa trötta ögon och sedan iväg. TACK älskade mamma för att du alltid ställer upp och hjälper oss när du kan!! Idag är det Stockholm ToR som gäller. Snabba möten efter varandra och sedan hem till barnen. Jag åker hem något tidigare än Anja för att köra kidsen till stallet. Idag är det Elvis riddag och det gäller att flyget inte blir försenat och allt klaffar när jag landar. Schemat är på sekunden uträknat och jag tar det som en rejäl utmaning. 

Ett av våra möten idag var tillsammans med Caroline och Linn. Vissa människor är mer än bra. Dom är så bra att man lätt skulle kunna adoptera dom utan att blinka 😄. När vi ses kan man lika det liksom vid en kreativ explosion fylld av energi och skratt. Helt galet underbart! Tänk vilka underbara människor vi omger oss med och som vi dessutom får jobba tillsammans med. Jag har sagt det förr och jag kommer att tjata om det igen. Men shit vad bra vi alla har det och vilka människor vi har runt oss. Ensam är man svagare men tillsammans blir vi slagkraftigt starka. 

Kram på er❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hoppas allt gick bra och klaffade för dig. Härligt med ridning. Så,underbart med hästar och vara i stallet tycker jag. Kommer ihåg sen barnsben när jag var där.

    Låter bra att ni har det bra runt omkring er. Ensam är inte stark, men man få försöka så gott man kan. Skönt att ni har styrka omkring er.
    Ta hand om dig
    Kram Sandra 💕