Rätt beslut – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Rätt beslut

Tog helt rätt beslut med att åka till fjällen i helgen. Hemma är det mulet men här uppe skiner solen. Kidsen dolar mest på med sitt och är i stunden men hugger gärna i när det fixas med något. Typ som när mormor tog hand om älgkött antog Emmi och Elvis utmaningen att hjälpa henne. När dom fixade med att packa kött passade jag och Anja på dra på en egen tur ut på fjället. Magiskt! Lunchvila med världens bästa utsikt, helt lugnt och stilla bara Anja, jag, frisk luft och sol!  Älskar när vi är iväg och alla kan få göra de som faller dom in. Emmi älskar att göra upp eld och sitta vid den och peta in pinnar och hålla den vid liv. Vi tog chansen att grilla lite korv, Elvis och Emmi brukar vara max en meter ifrån morfar men idag grävde alla som bor längs vägen bredbandskablar så “Mojja” ( morfar ) hade fullt upp med det så Elivs passade på att leka med alla leksaker som finns istället. Maximilian som ni vet är lite överallt, har röjt på som vanligt och höjdpunken för mig var när jag fick en mysig stund bredvid honom medan han badade. Så häftigt att se hur han leker och låter fantasin flöda. Alla nöjda och glada och ville inte att dagen skulle ta slut så för att maxa dagen lite extra efter maten gick vi ner bara familjen till vår stuga för att spela sällskapsspel.

Hur ofta händer det? Inte allt för ofta hemma hos oss, vi hamnar lättare framför en film hela familjen eller ännu vanligare att vi sitter tillsammans men var och en framför sin egna skärm. Barnen ÄLSKAR när vi gör saker tillsammans. Ikväll var första gången vi spelade sällskapsspel och Emmi och Elvis var med på samma villkor. Han börjar bli stor vår lilla kille!!

Ta hand om er❤️F

DSC01861 DSC01862 DSC01864 DSC01877DSC01888 DSC01897 DSC01905 DSC01907 DSC01909 DSC01949 DSC01962DSC01978 DSC02018 DSC02022DSC02031 DSC02041DSC02052 DSC02057 DSC02071 DSC02073 DSC02081

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nilla

    Hej Ser super mysigt ut. Tycker din blogg är riktigt mysig att följa. Något som jag undrar över som jag vill fråga och kanske du skrivit det tidigare och jag missat, hmm nu har jag suddat och skrivit några gånger för jag vill inte fråga på fel sätt ….. säger barnen mamma till er båda eller och hur är det med mormor /morfar osv ?? Kallar pojkarna Emmis pappa för pappa eller ?? Hoppas du inte tar illa upp över frågorna och jag förstår om du inte vill svara . Hoppas ni har en fortsatt mysig helg 🙂