Det är jag och Victoria Beckham❤️🤘 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Det är jag och Victoria Beckham❤️🤘

IMG_0251

Har länge tänkt att jag skulle skriva till er och tipsa om mina eko-älsklingar i badrumsskåpet. Ni vet dom man inte kan leva utan och som man gärna tipsar vidare om. Igår vara det en artikel om Victoria Beckham i Intothegloss.com om att hon precis som jag använder Weleda Skin food! Det peppade mig till det här inlägget som man kan se som först ut lista i en serie med fler listor på produkter / saker som jag gillar 😊. Typ Filippa tipsar.

Både Anja och jag behöver mycket fukt både till ansikte, kropp och hår, så vi är på ständig jakt av produkter som får huden att kännas smidig och bekväm. Eftersom jag dessutom har lockigt hår skriker även det efter att få extra mycket fukt, typ hela tiden! Det gör också att jag verkligen måste tänka mig för vilka produkter jag använder.  Vissa produkter ger mycket fukt men är också så tunga så att håret inte orkar lyfta sig och vara lockigt. Det är ett NoNo.

Först ut är ansiktsmaskerna som vi testade för första gången när vi var i Cannes. Jag tänkte det mest som en roligt grej till mig och Anja men det blev en dörröppnare till en ny dimension, nu fattar jag varför man kan bli löjligt förtjust i just K-beauty och den typen av ansiktemasker. Mer om det går att läsa med om här: SPA KVÄLL I CANNESDSC02617

1. The organic Pharmacy – Double rose ultra face cream
En rik, lyxig dagkräm som jag började köpa till Anja när hon behövde en dagkräm som hon kunde ha i backen i extrema väderförhållanden. Sedan dess är vi fast😊. Krämen ger en omedelbar tillfredställande känsla av att huden bli återfuktad och elastisk. Det man ska ha med sig är att den är svår att få tag på, vi beställer den på nätet och att det är en “tjock” kräm så gillar man mer lätta krämer är det här inget för dig men å andra sidan får du maximalt med fukt och näring om du använder den.

2. Aromatica – Rose first serum
Det här serumet använder jag varje dag. Ett serum som är rikt återfuktande all-in-one toner + serum som verkar för att jämna ut hudtonen, ge ökad lyster och förbättra hudens allmänna textur och porernas utseende. Huvudingrediensen är extrakt från ros och niacinamide som klarnar upp pigmentfläckar och innehåller 79% organisk aloe vera för att naturligt kämpa mot åldrande tecken en STOR bonus är att den gudomliga doften som möter mig varje gång jag öppnar flaskan och som dröjer sig kvar en stund på huden. En ljuvlig produkt!!

3. Weleda- Skin food
Det är här Victoria B kommer in, Victoria och jag har samma övertygelse om krämens fantastiska egenskaper. Skin food är en Universialkräm, ett ekologisk multi balm! Passar att använda på såväl kropp som ansikte Victoria blandar ut sin med cocosolja och smörjer kroppen, för att behålla sin solbruna ton extra länge, jag har den alltid med mig, b.la när jag flyger för att smörja in händerna med. Vet inte om jag är ensam ,men jag får panik av att man blir så torr i huden när man flyger.

4. RMS – Living Luminizer
Det här är magi i en liten burk En hightliter som ger lyster utan att vara glittrig och som jag känner mig bekväm att använda även en vanlig måndag. Den blir aldrig “för mycktet” utan ger bara ett naturlig och snyggt glow samtidigt som den mjukgör och ger huden näring. Jag är kär i dom flesta av RMS produkter men den här är min absoluta favorit om jag ska välja en.

Eko Make up artisten Linda Öhrström säger -“Living Luminizer är kult-produkten som är ett måste i alla sminkväskor! Lägg den som en highlighter på kindbenet, näsryggen och under brynen. Varför inte på nyckelbenet?! Blanda med läppfärgen för mer glans. Sjukt snygg bara på ögonlocket!”

5. Weleda – Cold cream
Ett näringsrikt ansiktsbalm som är framtaget speciellt för en torr till mycket torr hy. Cold Cream skapar ett rikt skyddande lager på huden, Den här krämen tillhör egentligen inte mitt dagliga måste utan är en bra ersättare när vi inte har Double rose hemma.

Kram ❤️F

P1011588P1011546 DSC02632

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.