Efter en brutalt tung dag köpte jag en kundvagn med blommor – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Efter en brutalt tung dag köpte jag en kundvagn med blommor

IMG_4719

Idag är ingen bra dag mina vänner! Allt är emot mig och tungt på alla sätt och jag har svårt att hitta ut. Vissa dagar är bara sämre än andra och jag vet att det är något man får acceptera. Min mamma har alltid sagt -”Bryt ihop och kom igen!” 

Så jag bröt ihop, tog en kaffe, satte mig i bilen, drog till blomsterhandeln och gick bananas. Jag lyckades skrapa ihop en hel kundvagn fylld med blommor. Nu skall här dekoreras och fixas fint, frun ska få en blomma som plåster på såren för att hon står ut med mig😄😄😄 och ni ska förhoppningsvis få massor av inspiration dom kommande dagarna.

Ni som känner som jag idag, jag tänker på er❤️ kram!!

IMG_4721 IMG_4723 IMG_4728

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Stor varm kram till dig.
  Jag hade en sån dag i lördags. Bröt ihop fullständigt men börjar komma igen nu.
  Var rädd om dig.
  Kram Sandra ❤️

 2. Jeanette

  Kanske är det dagen det är fel på, här har det känts lika illa!
  Blommor blir man glad av shopping likaså, kombinationen är outstanding!
  Krya på dig! 💐

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ja ibland undrar man om det är så att jorden står i fel läge eller något 😄. Hoppas att du får en fin helg istället. Kram F

Annons