Det här är humor och så långt ifrån Instagram-perfekt man kan komma! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Det här är humor och så långt ifrån Instagram-perfekt man kan komma!

Det här är humor i kvadrat. Iallafall för mig. Och även fast jag inte tycker att det är ett dugg kul är det ändå humor i denna Instagramsköna värld vi lever i och jag skrattar rått åt mig själv. Är det inte typiskt! Jag åker till blomsterhandeln, går bananas, köper en kundvagn med blommor, drar hem i tron om att jag ska göra underverk och vackra inspirerande bilder…. ( mer om förberedelsen kan ni läsa: EFTER EN BRUTALT TUNG DAG KÖPTE JAG EN KUNDVAGN MED BLOMMOR)
Det börjar bra och allt efter plan, jag tar fina bilder, binder en vansinnigt vacker krans. Men sen då??!!
…Några timmar senare är allt det vackra ett fullständigt ras och så långt i från Instagramsnyggt man kan komma! I det läget måste man sätta sig ner, skratta gott och se humorn i allt, motsatsen att bli ledsen och se sig själv som misslyckad är inget allternativ. Man är inte mer än människa och man kan inte lyckas jämt, det gör inte jag iallafall.
Nästa steg är att bjuda er på mitt misslyckande, och jag ska erkänna att det hade varit bra mycket lättare att mörka allt och vissa upp mig själv enbart som en vinnare. Men att skratta med er är det bästa! Efter att jag lagt mig platt och visat mig sårbar är det dags för revangen😊.
Backa bandet!! Gör om och gör rätt Filippa!! Genvägar blir sällan bra och det är väldigt tydligt i det här projektet 😄😄😄.

Jag ger sällan upp, i går var jag och köpte nya blommor som jag först ska torka innan jag binder en ny ljusring och då j-klar ska ni se på resultat😄😄😄!!
Jag längtar efter att överbevisa mig själv och er att jag minsann kan göra världens vackraste höstdekoration😊. Vänta bara, jag återkommer och då ska ni få se på grejer😊😘.

Tack för att ni finns och att jag får dela med mig av mina med och motgångar!
Igår var det lördag och regn, Idag är det söndag och sol, Nu ska jag ut och njuta av solen tillsammans med barnen sen är det dags för att påbörja vägen tillbaka .

Kram på er ❤️😊F

PA131847 PA131856 PA131858 2PA131860 PA131863 PA131865 PA131866 PA131868 PA131869PA131874 PA131878 PA131883 PA131884 PA131889 PA131890 PA131897

Redan på kvällen har blommorna börjat sloka, som ni ser på den här bilden, efter det går det i rask takt utför. Fortsättning följer…

DSC02732

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin
      filipparadin

      Tack fina!! Hoppas hoppas att jag lyckas med slutresultatet 😄😄😄, du får följa mig med spänning. Stor kram F