Filippa Rådin

BRUNT ÄR DET NYA GRÅA!

-I samarbete med Caparol färg-P9110138

Det är något vackert med bra samarbeten. Fram för allt när man får uppleva dom själv. Anjas och mitt samarbete med Caparol har helt igenom varit glädje under snart tre år. Allt från deras färger, all deras kunskap till alla som jobbar där. Vi har, på riktigt, haft sjukt kul och varje arbetsdag tillsammans har varit en typisk ”bra dag på jobbet” som vi sett fram emot. Caparol har så länge vi känt dom varit ett gäng lyhörda människor som velat ligga i framkant, det är nog därför vi funkat så bra ihop och det är därför samarbetet med Sköna hem känns som en perfect match.
Caparol by Sköna hem är något som inspirerar mig och deras unika färgkollektion som består av 16 helt nya kulörer och färgprodukter för målning av väggar och snickerier är helt ljuvliga! Mer om det kan du läsa om HÄR

2017 är det brunt som är den stora heta trendfärgen inom inredning och är en färg utan begränsningar, den funkar fint i hop med en mängd olika färger beroende på vilken känsla du vill åt. Själv älskar jag att kombinera brunt och svart när det kommer till kläder. Kombinationen blir så där klassiskt elegant på något vis och får mig att tänka på snygga stilsäkra Marimerkko mönster.
Målar man i bunt på väggarna får man en rumskänsla som inger värme, lugn och blir så där mysigt ombonad. Tillsammans med den varma bruna färgen blir det super snygg att bryta av och matcha möbler, mattor och inredningsdetaljer i tex ljusbeige, grått, blått rosa, guld, koppar och olika bruna konjaksnyanser . Eller varför inte skapa spännande kontraster med exempelvis orange och rött för ett mer personligt och unikt vardagsrum.

Lek med olika toner av brunt i din inredning och addera färger som skapar den känsla du vill åt vare sig det är stilrent eller spännande. Brun är en oerhört  tacksam färg och möjligheterna är många, det är bara vi själva som sätter begränsningarna 😊!

Ta hand om er❤️F

SH-Instagram-Mjukminimalist-2IMG_3825P8051285SH-Instagram-Mellow_Mellow

-I samarbete med Caparol Färg –

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Å vad kul med mera brunt. Jag älskar kombinationen brunt/rosa eller brunt/turkost. Känns fräscht och stilrent, färg, men ändå nedtonat!