Sakta tillbaka – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Sakta tillbaka

Äntligen känns det som att livet börjar vända tillbaka till mig!
I går kom Anja hem igen efter några dagar i Schweiz, jag börjar sakta känna att förkylningen släpper sitt grepp om min kropp och idag var första dagen på typ tre veckor som jag kunde gå till gymmet för att testa lite hur kroppen svarar på ansträngning. Håller tummarna för att jag kan komma igång på riktigt nu och att jag inte faller tillbaka i förkylning.

Är så less på att vara i det här mellanläget, inte toksjuk men ändå helt slut i kroppen för att känna sig pigg och så mörkret på det. Ja, ni fattar, jag är knappast ensam i känslan, eller hur?. Det är som att befinna sig i ett slags tråkigt vakuum. Trots att jag bara körde lugnt idag med lite rehab och andra lugna övningar var det en sån befrielse att äntligen få vara igång.

Efter träningen fick vi skynda oss hem vi skulle ha möte med en kompis som ska hjälpa oss att kolla på möjligheterna att eventuellt bygga pool nästa vår…. aaaaa det är så många beslut! Vill vi eller vill vi inte? För och nackdelar. Den största funderingen är om det kommer att bli så att alla gatans ungar kommer att hänga här och att vi blir som ett fritids. Men det kan ju ingen egentligen svarar på, det är mer något som kommer att visa sig när allt står klart och då befinner man sig även vid point of no return och i det läget är det vi som får jobba med våra gränsdragningar…
Är det någon av er som har erfarenhet av att det funkar eller av att ni har blivit sommarens badvakter? Hur hanterar man en sån situation snyggt? Jag hoppas och tror att ni också kan ge er syn på saken och hjälpa oss i vår vånda 😊😊😊.

En annan sak. Jag funderar lite på pyssel inför dom kommande veckorna. Är det något ni vet så där på rak arm att ni vill att. jag ska göra eller något ni vill bli inspirerade av?

Pumpor
Julpyssel
Julgrans pyssel
Juldukning

Vad som helst, inspirera mig med era idéer om ni har några😊.
Kram på er ❤️FIMG_4788 IMG_4853 IMG_4843 IMG_4801 IMG_4797 IMG_4792 IMG_4790IMG_4856

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Persson

  Hej när vi byggde pool och barnen var små hade vi en liten egen familjeregel. Var man kompisar på vintern var det ok att vara det på sommaren också. Det sållade bort en del som bara kom för att bada. Sedan hade vi som krav att föräldrarna skickade med all utrustning som ärmpuffar & likn. om de inte var simkunniga. Sedan kom det nya kompisar också naturligtvis. Mycket nöje.

 2. Jenny

  En familj på vår gata har pool och det är kanon tycker jag med ett fritids som har öppet på helgerna lol. Nej skämt och sido så tror jag inte det blir så många timmar mer där än hos oss, okej om det är en stekhet sommar dag men annars badar dom ofta bara en liten stund sedan är dom antingen här eller där precis som vanligt.

 3. Vanessa

  Hej!
  Vi har pool o jag var också orolig för det. Än då länge har det gått bra (vi bor iofs på landet) och när barnen tar med vänner hem har det gått bra. Dock har vi haft lite mer problem med släktingar som bara dyker upp för “en dag vid poolen”. Inte såna vi är särskilt nära med så lite jobbigt.

  Tar gärna tips på juldukningar!

 4. Petra odelius

  Gärna pyssel som man kan ge bort. gåvor man kan ge när man går bort på alla olika tillfällen under dec. t.ex. adventsfika m.m
  tack för din toppen blogg.

 5. Anna

  När jag blev/var tonårsförälder var jag väldigt glad och tacksam för att vi alltid har haft öppna dörrar och gatans alla barn hängt hos oss då barnen fortsatt gänga hos oss, så berikande och härligt……

 6. Camilla

  Hej! Skrattar lite igenkännande kring era tankar runt poolbygge! Där var vi också för ett år sedan! Men i början av sommaren var det dags och vilken livskvalité det gett oss! Vår tre tjejer har badat oavsett väder, vi har pooltak som man kan bada under, det var ett lyckodrag även om de är fula! Vi har inte känt att vi blivit gatans fritidsgård men däremot så har det varit väldigt lite iPad och tjat om annat!!! Såklart har kompisarna velat leka mer hos oss men jag tror det också är nyhetens behag! Det sociala har varit enklare tycker jag, typ ta med lite badkläder och så grillar vi en hamburgare….lättsamt och väldigt trevligt sätt att hänga med sina vänner och deras barn!
  I år har vi inte känt av att vi velat säga nej när kompisarna stått utanför dörren med badkläder i famnen men jag tror att man måste ha en plan för det då det kan bli påfrestande om man aldrig känner att man får bara vara i sin egna lilla bubbla!
  Pool kräver också att någon i familjen är villig att sköta om den, det är lite pyssel!!
  Men jag rekommenderar det verkligen, fantastisk kvalitetstid efter jobb/skola som jag inte kände att vi tog vara på innan, nu blir det alltid ett kvällsdopp, eller till för två veckor sedan när vi stängde den för vintern!
  Lycka till!!

 7. Malin

  Pyssel, jag vill ha inspiration! Julpyssel och pyssel till hemmet. Pyssel för oss vuxna, får bara upp barnpyssel när jag googlar. Så ja, bombardera oss med pysseltips! 😊