Första frosten – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Första frosten

DSC02892

Idag var det inte lätt att kliva upp. Maximilian har härjat hela natten. Ibland är han bara inte nöjd med någonting och han har svårt att få lugn i kroppen trots att vi ligger och stryker honom i timmar och han ligger mellan oss. SÅ att vakna idag var inte så magiskt. När klockan slog kl. 07 gick han in och väckte Elvis som absolut inte ville vakna kl 07. Han har börjat bli en riktigt sjusovare( på gott och ont börjar jag känna) Elvis vände dock humöret när Anja la sig och myste en stund och fick honom att öppna ögonen. Emmi är den som är den tappraste krigaren. Hon är uppe utan tjafs och fixar. Jag låg och vägde om jag skulle ta mig ur sängen eller be om en liten sovmorgon. Men väl uppe gjorde vi en brasa för nu har det börjat bli kallt på morgonen. Älskar att tända en eld och ha musik på morgonen och en härlig frukost med barnen. I och för sig så har den härliga frukosten uteblivit då Maximilian har fått för sig att det är kul att spilla ut mjölk och även gjort det till en lek att vi hela tiden ska bära tillbaka honom till frukostbordet när han springer iväg.

Den här morgonen var det den första riktigt frosten. Hela gräsmattan var vit och när vi gick till cyklarna kändes gruset ha stelnat till och börjat bli fruset. Men sen kommer solstrålarna sådär ljuvligt sakta upp och värmer löven och alla lapar vi i oss allt vi bara kan av det ljuset innan det blir mörkt igen.

Men även om ljuset ger energi och gör en glad och lycklig så orkade inte mina ögon längre. Jag gav upp och la mig 20 minuter på soffan. Ska jag fungera i huvudet idag så krävdes det lite mer sömn.

Idag har vi lite brådis. Massor av små ärenden på stan och jag hoppas på en mysig lunch med min fru innan hon åker imorgon igen för nästa tv inspelning. Sen håller vi på att packa in och göra vinter på gården och fixa i garaget där det blivit förråd just nu när mamma precis flyttat ut alla grejer ifrån sitt föräldrahem som hon sålt. Det blir ingen bil i garaget i vinter och nu måste vi styra upp så alla saker vi behöver under vintern får stå längst fram och möbler och annat vi sparat ifrån Krångis ska hamna längst bak så vi smidigt kan hämta tex takboxen😊.

Hoppas solen lyser på er idag! Stor kram ❤️FDSC02935 DSC02926DSC02931DSC02928DSC02924DSC02907 DSC02905 DSC02897 DSC02912    

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej fina,
  Ja nu gå det mot kyligare tider. Kändes i luften här idag med även om vi inte hade nån frost.
  Fundera på när vinterjackan ska åka på. Vill inte börja för tidigt med den men samtidigt hatar jag att frysa 🙄🤔😉
  Hoppas din dag blev bra idag trots trötthet och lite bus på Maximillian ☺️Barn är påhittiga dom 😉
  Solen har lyst på mig idag 😊☀️
  Hoppas den har lyst på dig med.

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕