Höstens favoriter – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Höstens favoriter

img_1164.jpgJag älskar alla årstider!! Men om solen lyser och den sista värmen når mitt ansikte så är nog hösten kanske den mysigaste. Då man tar fram stora sköna, varma jackor och stickat blir helt plötsligt nått jag saknar i min garderob och måste införskaffa.

Levande ljust blir nått jag vill ha överallt. Nu går inte det för Maximilian och Elvis verkar tycka det är det roligaste som finns att blåsa ut ljusen hela tiden och vår älskade lilla busung till minsting är rent livsfarlig när det kommer till tända ljus, så här hemma kör vi med batteridrivna ljus och något enstaka levande som vi har koll på när dom är tända.

Det bästa är när jag fått en liten sovmorgon på helgen och Anja och barnen dukat fram frukosten och tänt en brasa. Har jag riktigt tur har Anja bakat bröd, det spelas musik i högtalarna och alla njuter av lugnet.

Imorse blev det precis så, jag sov till efter kl 09 och kommer ner till scones, äggröra och frukosten på bordet. Brasan var tänd och jag kunde bara sätta på lite musik så var det min favoritmorgon😊!IMG_2722

Kanske, kanske ska det dessutom komma lite snö inatt fast som vanligt såhär i början av senhösten är det mest troligt att den uteblir trots prognosen. Hur som helst så har vi haft “städa ute” dag på schemat idag för att vara förberedda till tänderna när det väl börjar snöa. Jag ljuger inte om jag säger att vi längtar efter att åka pulka och ha kul i snön.. Men det medför ju att vi ska vara klara med allt ute på gården innan snön kommer. Det är aldrig kul att börja ta in möbler och leksaker när de ligger under snö!

Det tar mig till en annan av mina favoriter på hösten – hela familjen ute på gården , fixa och packa in och städa, kratta och min absoluta favorit- sätta ner lökarna i jorden.  Tänk att varje år jag sätter lökar så glömmer jag bort vad jag satt och när våren kommer blir jag alltid lika glatt överraskad över hur fina blommor jag planterade 😄. Älskar att se fram emot blommorna på våren, plus att ungarna brukar tycka de är roligt att sätta ner lökarna tillsammans med mig på hösten 😊.

Nu är det söndagkväll, barnen har precis somnat och vi hann få en mysig avslutning på den här helgen med barnen och även påbörja lite av halloween pysslet som jag tänkte inspirera er med i veckan. Just nu kan inte riktigt säga att jag ser fram emot den fullproppade veckan som börjar imorgon men håller ni inte med att det för det mesta brukar kännas bättre när man väl satt igång den?

Njut av att det fortfarande är helg, det tänker jag göra😊. Kram ❤️F 

img_1179.jpg img_1184.jpg  img_1105.jpg  img_1568.jpg  img_1565.jpg  img_1549.jpg img_1560.jpg  img_1533.jpg img_1531.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne

  Håller absolut med om att det oftast är “gruvarbetet” innan som är jobbigare än “grovarbetet” när det väl är igång!!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Eller hur 😊 men nu är det gjort hemma hos oss och snön ligger kvar på marken från i förgår. Tjoohoo 😊😊😊. Ta hand om dig ❤️F