Superboosta dig själv! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Superboosta dig själv!

filipparådin

Måndag och jag öppnar upp veckan som bävat för med att boosta mig själv. Tittar ut genom fönstret och ser till min stora glädje att det faktiskt ligger några små, nästan obefintliga snöflingor på marken. Yes!! Sedan att vägen till föris är förenad med livsfara får man ta nu när det snart är vinter😊.
Det stora samtalsämnet med folk på vägen till och från förskolan är att det är halt och att man sett folk cykla omkull. Tanken över hur fint det är att man känner folk längst hela vägen väller över mig, det är så förbaskat mysigt. Socialt men på ett lagomt avstånd.

Idag känner att jag behöver något som gör mig stark, och boostad! Jag slänger ett snabbt öga över fruktfatet som ser rätt slitet ut så det får bli en rödbetsjuice.

Visste ni att rödbetor är värsta super maten!? Forskare har konstaterat att rödbetor kan ge:

 • Lägre boldtryck
 • Minska riken för demens
 • Ge dig starkare muskler
 • Förbättra immunförsvaret
 • Minska risken för problem i mag och tarmkanalen

Dricker vi ca 2,5 dl om dagen sägs det dessutom minska risken för både stroke och hjärtinfarkt. Jag kan ha lite svårt för jordsmaken vissa dagar men läser man alla fördelar är det ju lätt värt det, ellerhur?

Slängde iallafall ihop en juice som jag blev riktigt nöjd med och som får följa med till mina favoriter bland juicer. Pröva gärna själva, addera eller ta bort ingredienser och återkom med era inputs. Jag älskar att juice är ett sånt enkelt sätt att få i sig bra saker och gör oss starkare.

Filippas starka rödbeta. Detta behöver du till två glas: 

 • 2 rödbetor
 • en stor citron
 • 1 äpple
 • IS, ett måste för att göra juicen extra god

Gör så här: Juica äpple, skalad rödbeta och citron. Mixa den färdigpressade juicen med iskuber. Klart att njuta!

Nu är det dags för mig att ta tag i veckan på allvar, kram på er ❤️Frödbetsjuice  rödbetsjuiceanjapärsonanjapärsonfilipparådin

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Låter nyttigt och bra. Jag är dock inget fan av rödbetor 😬 Kanske kan man ta nåt annat nyttigt istället tro?
  Få nog kolla upp det 🙂

  Kram och ha en fin tisdags kväll
  💕

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ja jag vet jag tycker också att rödbetan är lite svår men med äpple och citron tycker jag att det faktiskt blir riktigt bra😊. Hoppas du får en fin helg❤️F