ToR med frun till Stockholm – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

ToR med frun till Stockholm

IMG_5028En snabbtur med frun till Stockholm.

Igår följde jag med Anja ner till Stockholm för att hjälpa henne med sin föreläsning som vi även filmade. Jag hade fixat så ett kamerateam kom och filmade henne när hon föreläste. Materialet ska vi  sedan använda oss av när hon får förfrågningar. Det är så ofta många är nyfikna på vad hon föreläser om så nu tar vi tag i saken. När förfrågningarna kommer  kan vi skicka lite rörligt material visa på hur grym hon är när hon står där på scenen😊. Jag älskar verkligen att sitta i publiken och höra när hon pratar. Hon har så mycket att berätta och saker hon säger kan jag verkligen ta till mig varje gång, även om jag hört hennes föreläsning så många gånger.

Det roliga är att ingen föreläsning är den andra lik. Anja anpassar sig efter publiken och vilken humör hon är på . Det kommer olika historier varje gång men budskapet är densamma. Jag vågar säga att hon är bland dom mest inspirerande personer jag vet!

Inför en föreläsning tar jag fram massor av kläder till henne att välja på, normalt vill vi alltid att hon ska ha mycket med färg på scenen så att hon inte försvinner och så att alla blir glada av att se henne. Ett litet enkelt trick som vi använder så hon står ut ur mängden, för de flesta som kommer till hennes föreläsningar kommer i kläder åt det mörka hållet och i väldigt lite färg. Men till igår fick det bli svart och vit enkelt och stilfullt. Jag hann inte kolla igenom garderoben innan Maximilian somnade på kvällen och Anja var inte speciellt villig att prova ut kläderna i förgår kväll så jag gick på säkra kort när tiden inte fanns.  Vilket påminner mig om att vi verkligen måste komma till skott med att bygga, köpa en våningssäng så Maxi kan flytta in till Elvis sovrum så att vi får sovrummet för oss själv och framförallt få access till garderoben utan att behöva at dimmat ljust och smyga runt utan att egentligen hitta något för att det är för mörkt. Små problem man har ibland…. Så har ni tips på snygg våningssäng som ni antingen gjort själv eller köpt hojta!! Jag står här med öppen famn, har googlat en heldel men är ändå inte riktigt nöjd.

Tanken med förmiddagen igår var att vi skulle unna oss en lång lunch i Stockholm och njuta av att ha en timme utan stress men vi planerade om då vi inte riktigt bestämt oss för var denna njutbara lunch skulle intas. Så det blev en yakisallad från Arlanda på tåget in till stan med planen att ta en god kaffe på bästa stället MR CAKE… men inte ens det lyckades vi med, ha ha ha vi är omöjliga ibland då vi hela låter en massa andra saker och ärenden komma emellan  och så blir myset uteblivet.

En viss typ av publik blir Anja alltid lite mer spänd över att tala inför. Hon vill alltid ge sitt bästa varje gång, beröra människor så de kanske hittar nya saker hos sig själv. Men hon vet även vilka människor hon har svårt att nå och få med sig på tåget. För varje föreläsning tar hon med sig nya erfarenheter och att se henne växa och lyckas är så häftigt att följa. Man kan inte värja sig för henne tillslut ( kan hända att jag är liiite färgade i det jag skriver men det fattar ni😄)

När föreläsningen var slut kastade vi oss vidare till ett event. När vi är nere i Stockholm försöker vi alltid hinna så mycket vi kan. Effektiva som tusan. Inget nytt för många av er som känner oss vid det här laget😊. Och efter vår annars så hektiska dag var det så obeskrivligt härligt att få gå runt och mingla lite tillsammans med Anja. Prata med trevlig människor, få en massa energi och pepp innan det var dags för mig att sätta mig i en taxi ut till flyget medan Anja stannade kvar i Stockholm för att stiga upp tidigt imorse och fortsätta inspelningarna inför OS.
Jag har stylat upp henne så hon ska känna sig bekväm framför kameran men den här inspelningen “inför OS” är verkligen en utmaning. Det är svårt att veta vad varje dag ska innehålla. En löptur med Charlotte Kalla, skateboard åkning med Sven Thorgren eller bakning med någon mamma. För det mesta brukar jag ju alltid finnas med bakom kameran men den här gången har jag inte följt med, vilket gör allt mycket svårare. Dom gångerna jag är med har jag alltid med mig massor av alternativ så att jag kan ändra outfit om jag känner att det skulle passa bättre med något annat i just den miljön. Men det går inte i det här projektet så det blir att tänka efter ordentligt före. Och lite panik får jag en sån morgon som i morse när Anja ringer och säger att hon glömde halva outfiten på hotellet vi var på igår…. 😄 men jag tror vi löste det rätt bra ändå😊.

Hoppas ni har en bra torsdag fina ni, imorgon är det fredag och så här nära helgen har vi inte varit på hela veckan ❤️F IMG_5032anjapärsonanjapärson anjapärson IMG_5037 IMG_5041IMG_5047

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Vi har en våningssäng från Mio. Den är super. Den är 90 på överslafen och 120 där nere. Perfekt om man måste som förälder sova där eller om vi måste skifta sängplatserna under natten. Våra barn är 5(juli 12) och 2 (född maj 15). 2 åringen har sovit där sen 2 års dagen men vi har satt en sån där planka från Ikea på sidan där nere. Barnen älskar att dela rum med varandra.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack för tips och det där med 120 i nederslaf är ju en dröm, tyvärr kommer det att bli lite för tight i Elvis och Maxi. hoppas du får en underbar helg! ❤️F