Filippa Rådin

Spökiga pärlor inför halloween

halloween-pärlspöken

Dom här pärlspökena blev en riktigt familje aktivitet. En sorterade ut vita och svarta pärlor. En satt tålmodigt och pärlade medan Maximilan försökte in i det längsta ha sitt tålamod i schack tills han lessnade totalt och kastade alla pärlorna och gjorde värsta pärlminfältet på golvet😄😄. Ja ja pärlplattor kanske inte är för dom minsta men för Elvis 5år var det toppen. Däremot tyckte Maxi det var superkul när spökena väl var strukna, färdiga och det var dags för att hänga upp dom😊.

Spökerna här behöver ju inte nödvändigt vis hänga. Jag tänker även skulle vara fint att dekorera bordet med dom. Antingen liggandes på bordet, som glasunderlägg eller på tallriken. Eller varför inte klistra upp dom på papper och göra inbjudningskort till halloweenfesten eller skriva kvällens meny på. Ni kommer säkert på fler allternativ😊
Vill du ha mer inspiration kolla även in mina andra halloween pyssel:
Antiklimax, roligt spökpyssel 
Höstfint vid dörren
Spökpyssel för alla åldrar 
Pumpa lykta
Läskiga halloween mandariner
Lycka till ! 😊F
DSC03508  halloween-pärlspökenhalloween-pärlspöken
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.