Filippa Rådin

Fina ljusstakar av småpumpor

pumpa-ljusstake

Jag tycker om att göra pyssel som är effektfulla, snabba och enkla att göra vare man gör dom själv eller tillsammans med barnen.
Här kommer ett tips på hur man kan använda sig av pumpor som blir till fina ljusstakar inför halloween. Det här är så enkelt och fint att göra och kostar inte heller en förmögenhet.  Jag har målat mina pumpor i pastelliga färger men har man ingen hobbyfärg hemma eller om man hellre gillar pumornas naturliga färger kan man ju lika gärna strunta i att måla dom och det blir lika fint! Variera sedan vilken typ av ljus du vill ha bara värmeljus, bara långa ljus eller blanda som jag har gjort.  Man kan också leka med tanken att maxa en bordsdukning med massor av små fina pumpor och härliga blommor. Det är ju ni själva som vet vad som passar hemma hos er😊.
Räkna med att ni behöver måla pumparna två varv, annars är inga konstigheter utan bara att köra. Lycka till!

❤️F

pumpa-ljusstake pumpa-ljusstake pumpa-ljusstake pumpa-ljusstake pumpa-ljusstake pumpa-ljusstakepumpa-ljusstakepumpa-ljusstake pumpa-ljusstake

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.