Filippa Rådin

9 grymma halloweenpyssel

halloween-placeringskortAlltså jag tog er på orden när ni sa att ni ville ha mer pyssel och inspiration! Jag har verkligen gått ”All in” inför den här halloween och det har varit sååå kul. Hoppas att ni har tyckt att det har varit lika kul som jag. På något sätt känns det som att det är ni som har hjälp mig att ”hitta hem”  igen, till inspiration, energi och lusten till att skapa lite mer. Tack för det underbara ni❣️Jag har redan börjat planera upp pyssel inför december och jul och jag kan knappt vänta utan vill helst sätta igång och vara klar redan. Ni känner mig ha ha ha den raslösa själen i mig har inte tappat fart utan är snarare mer på G nu än vanligt med massor av pyssel uppslag så passa er 😄😄..

Det roliga är att jag får barnen med mig i dom flesta av projekten och även fast dom kanske inte orkar vara med till slutet så är det helt underbart att  viljan finns från deras sida och att man gör saker tillsammans.  Här har jag satt ihop en lista med alla publicerade pyssel från mig för att det ska bli enkelt för er och så att ni har allt på ett och samma ställe.

Lycka till och hoppas ni får en härligt fin halloween👻❣️ Kram F

  1. Antiklimax, roligt spökpyssel 
  2. Höstfint vid dörren
  3. Spökpyssel för alla åldrar 
  4. Pumpalyktor
  5. Läskiga halloween mandariner
  6. Spökiga pärlor inför halloween
  7. Placeringskort till Halloween-dukniningen
  8. Fina ljusstakar av småpumpor
  9. Inspirerande halloween dukningar

DSC03584pumpa-ljusstakehalloween-pärlspökenP1290015halloween-detaljer-nina-holsthalloween_pysselDSC03065

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.