Filippa Rådin

Jag borde kanske inte

filippa-radin

Jag borde kanske inte träna när förkylningen ligger och spökar där bak någonstans i kroppen och vägrar ge sig. Men nu är jag less. Jag har varit krasslig under flera veckor och känner att det är dags att komma igång igen. Anja var först ut med förkylningen men är tillbaka och igång igen med träningen och känner sig starkare och piggare, för varje dag som går Medan jag blir bara svagare och tröttare känns det som. Så nu är det dags att ge mig själv med energi och bli pigg igen. Jag har mitt solljus och nu ska jag ge kroppen blodcirkulation och lite mer kärlek .

Det är lustigt hur svårt det är att börja om igen med träning. När vi är inne i träningen och kommit igång så är det en av sakerna som jag vill göra varje dag. När jag varit sjuk och inte kunnat träna på någon vecka så är det såååå svrårt att komma igång igen. Det är som att allt rasar, som att ryggraden försvinner. jag slarvar med maten och jobbar för mycket. det blir som att jag inte riktigt hittar tiden till att träna, dagarna bara rinner iväg. Men när jag är igång så öppnas mina ögon och helt plötsligt verkar jag ha tid eller så prioriterar jag kanske tiden.

Hur som helst så är jag igång igen och nu blir utmaningen, som vanligt att hålla hela vägen plus att inte slå ner på mig själv för att jag är så j..la otränad! Att vara i det läget jag är just nu är så sjukt omotiverande!. Det känns som att jag har en evighet i uppförsbacke innan jag kommit dit jag var innan jag blev sjuk. Aaaaa! så tröttsamt!!

Idag kära vänner är det Halloween, vad har ni för planer för kvällen?
Vi får hela huset fullt, ska baka pizza där barn och vuxna får göra sina egna kombinationer, tror det blir ett ganska smidigt upplägg där alla är engagerade och vi hjälps åt med middagen. Sen tänkte jag att tjejerna, Emmi och hennes kompisar får sköta dukningen, dom har varit uppe hos min mamma idag och haft pysselverkstad hela dagen så dom har säkert en heldel med sig hem😊, Elvis sprang till förskolan taggad till tänderna i sin Spiderman dräkt och kommer säkert hem lika laddad, han har längtat i flera dagar efter att få följa med stora syster och hennes kompisar ut och ”halloweena”, När dom kommer hem blir det film och övernattning här hemma för Emmis kompisar. Känns som att upplägget för kvällen kommer bli lyckat😊.

Ta hand om er och hoppas ni alla får en mysig kväll❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  Man lär sig väldigt långsamt vad det gäller träningen ändå vet man hur bra man mår, vilka fantastiska ideer man har och hur sprudlande (överdriver lite här känner jag) man är.
  För att inte tala om att man allt känner sig lite snyggare. Jepp dags att träna känner jag när jag ser vad jag skrivit! 😉
  Sitter och googlar på ”ljusterapi”, skall def. testa detta iår!!
  Ha en fortsatt go dag!

 2. Sandra

  Hoppas det blev en lyckad halloween för er alla 😊
  Krya på dig och ta hand om dig. Hoppas du snart känner dig piggare. Inte kul när det sitter i flera veckor.
  Ha en fin torsdag
  Kram Sandra