Lyckan när man får upprättelse – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Lyckan när man får upprättelse

hortensia-kransÄr det inte härligt när man överbevisar sig själv. När man gör om och gör rätt och får upprättelse.
Ni kommer väl ihåg när jag gick bananas i blomsterhandeln ni andra som inte vet vad jag pratar om kan läsa om det HÄR

Och hur jag sedan skulle göra mig till och inspirera er med en galet fin krans…. 😄😄😄 det gick ju sådär, eller snarare inte alls, kransen som till en början var magiskt fin såg några timmar senare ut som ett ras! Mer om mitt misslyckande kan ni läs om i inlägget:
DET HÄR ÄR HUMOR OCH SÅ LÅNGT IFRÅN INSTAGRAM-PERFEKT MAN KAN KOMMA!

Hur som helst jag skrev att jag skulle komma igen och här står jag nu med en krans som jag stolt kan visa upp. Nu har jag också svaret på varför jag misslyckades så totalt förra gången. När jag frågade expediten i blomsteraffären vad det var för skillnad på Hortensia i kruka VS på snitt svarade han att det var exakt samma blomma ,dom hade bara satt olika namn på dom och jag kunde använda mig av krukhortensia i stället för att köpa den på snitt…. Det må så vara att båda är Hortensior men jag skulle säga att dom är helt olika varann. Den i kruka är mycket tunnare och känsligare och klarar definitivt inte av att torkas men det gör den på snitt. Det vet jag nu av egen erfarenhet 😊.

Så det jag gjorde var att köpa nya blommor igen, den här gången vackra snitt Hortensior som jag blandade upp med torkade blommor och titta vad fint det blev!!
Jag är nöjd, den här gången lyckades jag och hoppas att min nya krans kan inspirera er!

Puss på er! ❤️F  krans krans  hortensia-krans hortensia-krans hortensia-krans-diy hortensia-krans-diy hortensia-krans  hortensia-krans-diy hortensia-krans-diy hortensia-krans-diy  hortensia-krans-diy hortensia-krans-diy

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag minns det. Är så glad att du “kom igen” och det blev så bra denna gång. Man ska inte ge upp.
    Så himla fint det blev, duktig du är.👍🏼😃

    Kram Sandra 💕

Annons