Galen motvind! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Galen motvind!

Vaknade av våran underbara Wake-up klocka som spred ett fint ljus över sovrummet. Vi testade även solnedgång igår och det var så mysigt, vi låg och pratade en stund och varvade ner tillsammans med ljuset. Vi somnade nog innan det slocknade helt för att sedan vakna en timme senare av ett duns. Emmi drömde att hon skulle vinna och det var något i den drömmen och kampen om vinsten som innebar att hon skulle hoppa. Hon sover rätt högt upp då hon har garderoben under sängen så hoppet blev med en rejäl duns. Vi flög upp och förstod inte riktigt vad som hänt. Emmi själv hade inget minne av sitt hopp och vi kunder skratta åt det hela imorse. Nattens uppvaknade gjorde att Anja och jag inte riktigt kunde somna om, ni vet när man precis sovit en stund och känner sig utvilad fast det är mitt i natten´, den djupa sömnen hade inte slagit in.

Trots natten blev det en bra morgon, Maximilian gick och väckte Elvis  med en puss och Emmi kom lite yrvaken och la sig hos oss. När vi sedan gick in till Elvis låg han och läste en bok för sin lillebror. Snacka om att hjärtat smälter!!!

Elvis var bestämd han ville i ilfart till förskolan för att äta frukost där och sedan pärla nya pärlplattor. Det är bilar, glassar, Mario Bruce och andra motiv som ska pärlas och Elvis är helt uppslukad i det. Jag och Anja hade bestämt oss för att träna på morgonen men insåg att det inte gick ihop med verkligheten, ett bud med paket skulle komma som vi var tvungna att ta emot. Vi satte oss och jobbade istället vid datorn och helt plötsligt dök påminnelse om utvecklingssamtal med Emmi upp. Stress!!!! Jag tackar för att kalendern med påminnelse finns annars hade jag inte kommit ihåg hälften.
10 minuter kvar tills jag skulle vara på plats och jag satt i träningskläder .Att komma för sent i ett sånt läge är inte ett allternativ. Emmi hade hatat mig för restan av livet 😀. Jag kastade mig in i garderoben  och bytte snabbt om och Anja körde samtidigt fram bilen och skjutsade mig ner till skolan. Jag var på plats på sekunden 😅.

På väg in till mötet inser jag att jag hade en inbokad ansiktsbehandling direkt efter Emmis samtal . PÅ RIKTIGT!!!! HUR ILLA ÄR DET STÄLLT MED MIG???!😄😄😄
Anja fick hoppa in i bilen igen och stå på parkeringen och vänta. Jag tackar gud för att jag har en så tålmodig fru🙏 När vi kom till salongen hade de gett mig fel dag….. det är i morgon… vid det här laget är  Anjas tålamod slut…. inte helt konstigt med tanke på att  hon inte hunnit med något av det hon hade tänkt med den här dagen.
När vi väl var nära Ica Maxi kunde vi lika gärna handla lite till middagen som inte var planerad. Jag och mataffärer utan en lista brukar inte bli helt bra. Helst vill jag gå varje hyllgång, Anja säger att. jag går in i min bubbla för att bli inspirerad av saker jag inte visste att vi behövde… fast jag skulle nog hellre vilja uttrycka det som att jag inte vill missa saker jag kanske glömt skriva upp. Men idag måste jag säga att jag höll band på mig ordentligt!! Bara några små grejer:) Det enda stället jag fastnade på var tidningshyllan.Jag är livsfarlig på tidningar!

Eftersom vi liks var ute med bilen kunde vi ta en sväng och kolla om vi hittade en blus som saknades inför nästa veckas aktiviteter. Och när man liks är inne på det spåret kan man ju ta en sväng förbi Peak Performance och kolla vad dom har i butiken. Anja och jag åker gärna skidor med svenska märken och  Peak har en såååå fin och stark kollektion i år. Jag fick habegär deluxe och svårt att lägga band på mig där idag. Tog lite bilder för att kolla vad ni tycker var snyggast själv har jag svårt att välja då jag tycker allt var tok snyggt! Hade lätt kunnat bli många lappar fattigare om jag släpa lös mig själv helt😊

Önskar verkligen att jag vaknat tidigare på morgonen och hunnit fixa mig lite…. blekare går det nog inte att vara just nu och eftersom jag skulle gå och träna egentligen så hade jag knappt tittat mig i spegeln på morgon, rivstarten iväg till Emmis samtal gjorde inte saken bättre. Men så här är verkligheten i Umeå i dag, regnet öser ner, stormen stormar och Filippa Rådin är inte snyggast på jorden men vad gör det när det finns andra dagar på året att visa upp “snygg sidan” 😊.

Puss på er ❤️FIMG_5306 IMG_5300 IMG_5293 IMG_5290 IMG_5273 IMG_5270

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons