10 utmaningar! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

10 utmaningar!

img_3102-1.jpg

Känner att jag fastnat lite i utvecklingen med min kamera. Jag vill lära mig så mycket mer och framför allt kunna fotografera så mycket bättre men har inte tålamodet att lära mig. Skulle gärna gå en kurs  samtidigt som jag inte har tiden till det. Suck! låter som att jag tycker att jag är inne i ett “moment 22” 😄😄
Ge mig bara en “plugg a la Matrix”, in med kunskap rak in i bakhuvudet. Det hade varit det bästa för mig just nu, fatta vad grymt det hade varit😊.

Jag har svårt för när när jag inte kan och har lika svårt att ta tag i saker för att  lära mig. Ingen bra kombo med andra ord! Det är som att jag heller flyr undan problemet…Nu när jag skriver det, inser jag att det verkligen inte är något charmigt drag hos mig! Nä fy och suck,…ytterligare något jag måste jobba med mig själv med….Varför kan man inte bara var helt perfekt, ??!! Så mycket lättare det skulle vara och vad lite energi det skulle gå åt istället för att trassla ut sig själv hela tiden

Oftast löser sig det mesta med att jag charmar upp Anja och får henne att lära sig och jag kan glida in och få det fixat åt mig, Sån är jag och så funkar det som mest här hemma hos oss😄😄😄- Men när det gäller att ta bilder så är vi kanske lika illa kunskapsmässigt eller jag är snäppet bättre. Därför ger jag oss 10 utmaningar! Under 10 dagar tar Anja och jag bilder, ni är domare och förhoppningsvis kanske vi lär oss lite mer om foto på kuppen.

Här är min lista på våra 10 dagar

Dag 1 : En selfie

Dag 2 : En blomma

Dag 3 : Din utsikt idag

Dag 4 : En närbild

Dag 5: Din last / kan inte leva utan

Dag 6 : Aktionbild

Dag 7 : Svartvitt foto

Dag 8 : Kärlek

Dag 9 : Dina kläder idag

Dag 10 : Bild med olika fokus

Vad tror ni ?? Kommer bli spännande att se vilka bilder vi tar. Har ni några bilder vi absolut borde ta så hojta. Jag känner direkt att jag vill vinna den här tävlingen!!  För visst måste det bli en tävling??!! Allt som har med Anja är ju lite av en tävling och jag känner att jag för första gången är i samma utgångsläge. I den här tävlingen har jag möjlighet att tvåla till henne haha! Hm… måste ju ha ett pris till vinnaren! Sedan är det spelregler också. Shit jag måste tänka igenom det här tydligt, Ok till reglerna då

1 : Man måste ta bilden själv

2. Den måste vara aktuell och inte en bild man tagit tidigare …

3. Vara extremt samarbetsvillig när den andra stannar upp för att ta den bild man vill ha på en promenad eller dyligt ( Anja har aldrig tålamod att stanna upp om vi är ute och springer eller går för att ta en bild)

4 .Får absolut inte redigeras efter bilden är tagen

Nu så! Det borde vara bra regler.

Tänkte även på en sak., NI får jättegärna komma med kommentarer på våra bilder eller kanske helt enkelt ni ska utse vinnaren, och kanske en motivering varför.  En vinnare utses varje dag och får 1 poäng, flest efter 10 dagar vinner!! Är ni med? Gillar ni utmaningen?1

Njut nu av att det fortfarande är helg😊! ❤️Anja och Filippa 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons