En selfie – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

En selfie

Jag ska erkänna att efter jag la ut mitt inlägg ifrån igår så ångrade jag mig direkt. Prestationsångesten flög och landade på mina axlar och tyngde ner. Inte för att jag vill vinna mot Anja ( ok bara lite) utan att kommer bilderna att bli ok. Jag kan erkänna att jag har svårt att bara ta en bild och tänka att den duger. Anja kommer förmodligen bara ta en bild, tacka den duger och vara nöjd med sig själv. Men samtidigt så inser jag att det här är kanske precis vad jag behöver.

Så nu kör vi!! Här kommer våra selfies:)…. eller mitt bidrag frun verkar ha fått kalla fötter 😄😄😄.

Inte alls proffs sminkat och redigerat 😄😄😄😄 fan vad dåliga men snygga 😉 vi är!! Fortsättning följer, puss påer 😘 F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Fina ni är. Bra bild 👍🏼😊
  Jag har sån prestationsångest med så kan inte ta selfie, blir aldrig nöjd liksom. Jobbigt och man bli så trött på sig själv. Men är nog inte själva bilden i sig utan att jag har svårt att se mig själv på kort.
  Lycka till med utmaningarna, ska följa det med spänning 😍
  Kram till er
  Sandra 💕

Annons