Mama glamour och våra outfits – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Mama glamour och våra outfits

Ikväll är det en av dom bästa dagarna på året., Årets mama-middag på Oaxen det brukar vara världens peppkväll där vi bara pratar mamma-snack, inspirerar och peppar varandra, På kvällens gala är en av mina blogg kolegor Ditte Svanfeldt nominerade till  “Årets Inspiratörsmama” och jag hoppas hoppas att hon eller Nina Rung som är en sann kämpe tar hem priset ikväll, vem det blir tror jag att ni kan följa live på tidningen mamas Facebook eller Instagram.

Som vanligt är det alltid lite ångest för vad Anja och jag ska ha på oss. Men inför ikväll känner jag mig ändå nöjd, jag gillar ju att kunna återanvända, pimpa och spetsa till gamla älskade plagg och inte alltid behöva köpa eller designa allt helt nytt.  Och tillsammans med underbara Eva på SIdenateljen kunde jag lösa kvällens outfit på ett smidigt sätt. Läs: Jag sa hur Eva skulle göra och hon utförde =  smidigt för mig😄.

Kommer ni ihåg hur vi såg ut förra året på Svenska hjältar galan?, det är knappt så att jag själv kommer ihåg det, så det måste vara en omöjlighet för er. Därför friskar jag upp minnet med en bild. IMG_4383IMG_4431 2

Så här såg jag ut då. Till kvällens gala har jag sytt på en ärm och sytt en ny rosett. Senare in kväll ska jag försöka lägga ut bild på hur vi ser ut på Instagram.

 IMG_5479

IMG_5421IMG_5492

Blusen har fått sig en ny rosett och byxan har fått sina revärer påsydda👍. 

IMG_0773

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons