Stoppa tiden, vi missar värdefull tid – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Stoppa tiden, vi missar värdefull tid

Älskar morgnar som den här. När vi har mycket runt omkring oss kan både Anja och jag näsan få panik över att vi tappar tid med barnen. Bara en sån sak som att min mamma berättade att Elvis räknat till 250 idag för första gången och vi fanns inte på plats i ett av hans stoltaste ögonblick. Det gör både lite ont samtidigt som man blir euforisk över hans framsteg. Han vill verkligen sååå mycket den lilla prinsen. han är som en svamp som vill lära sig allt just nu och det är så häftigt att se.
Jag vet att man inte kan vara med i allt och jag är oerhört glad och tacksam över att mina barn får tid med sin mormor som är gammal speciallärare och kanske en av dom mest pedagogiska lärarna jag vet. Men det blir bara så påtagligt att man hela tiden missar värdefull tid. Det är därför jag njuter max max av en morgon som den här när vi stoppar tiden och sätter oss och degar.

Kram ❤️F

IMG_5373IMG_5378 IMG_5390 IMG_5387

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Förstår att varje minut och sekund är värdefull med barnen och man inte vill missa nåt.
    Ni kommer säkert få uppleva många stolta ögonblick framöver.

    Trevlig lördagkväll till dig och familjen.
    Kram Sandra 💕