Filippa Rådin

Nu är det #Timeout!

IMG_0355

Började dagen idag med att se till att Anja var i telefon med AftonbladetMorgon imorse. Hon var inte riktigt klar i huvudet men hon satt färdig och klar i telefon kl 07.00 prick! Det är en hel del kring #metoo just nu och idag har idrotten sitt upprop .
Jag går förbi och tittar på henne där hon sitter. Självsäker och med telefonen i handen och pratar så världsvant. BOOM, det går som en illvåg rakt igenom mig och jag blir så galet kär när jag ser hennes självklarhet och styrka! Jag är verkligen full av beundran över min fru och alla andra starka Qvinns som i detta nu håller på att förändra en struktur som alltid varit en självklarhet.  Ni kan läsa mer om det på DN, Anja har även uttalat sig som ni ser här nere . Det är så viktigt att fortsätta bryta tystnaden!! Så vi ska aldrig sluta berätta, stötta och finnas där för varandra! Vi är starka tillsammans mina systrar!

Anja i Expressen: Det är inte ok på någon nivå
Anja i DN:HÄR
Anja i Syd svenskan: HÄR

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.