Filippa Rådin

Böj på knäna då!!!

Nu mina vänner är den igång. Den nya skidsäsongen har sin första dag. Elvis sa redan fjol – mamma du kommer åka långsammast i familjen.  Både Emmi och Elvis har ett otroligt självförtroende som inte kan brytas i vissa fal. Underbara ungar. Och det är nog sanning att jag kommer bli den som alla väntar på nere vid liften. Ännu har inte Maximilian hunnit lära sig att åka på egen hand men med den viljan som den lilla krabaten har kommer det inte ta så lång tid innan vi står med en klump i magen när har respektlöst kastar sig ner för pisten. Tanken på att jag har världens snabbaste fru lugnar mig ändå lite😊.

Idag är det första dagen på Emmis skidläger. Hon bor med klubben och vi bor i stugan. Hur skönt som helst att hon får göra sin grej men med oss som ”skugga”. Sedan när dom är uppe i backen och kör träning är vi självklart där för att stötta upp. Elvis är med oss och sladdar runt i backen medan Maximilian fick lite lugnare fm och extra kvalitetstid i stugan med mormor och morfar. Det blir lite lugnare för oss alla med ett sånt upplägg 😊.

Hoppas ni har en fin lördag var ni än befinner er ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Margaretha

  Min barndom i Bydalsfjällen(oviksfjällen, birkls alpina,Jämtland)min pappa var från Fagersta/Västmanland(nästan Västerås) men flyttade upptill Jämtland med mamma,han älskade att åka slalom och drillade oss 3 systrar varje helg, vi hade absolut inga pengar alls men fick på nått sätt tag i begagnad slalomutristning med fångrem(nej hjälm existerade inte) och liftkort införskaffades,matsäcken packades och allt ihop in i Ford transit ~76.jag åkte slalom varje helg från 6år till jag var 18 år.jag hade en gammal far och jag pallar faktiskt inte att åka slalom efter att han inte orkade,lusten tog slut. Nu är min äldste son 12 år och han har sagt att JAC får lära han slalom, precis som min pappa,gjorde när jag va liten och vägrade slalolskolan. Men jag förstod aldrig hur bra jag va tills Anja Pärsson steg upp på himlen, därför får jag fortfarande tunghäfta och inte vågar ens säga ”Hejl på,Konsum,(fast jag för det till sist) lika lite som pappa skulle sagt hej till Stig Strand som jag fått äran att göra., det finns heller ingen sport på tv som slalom,sitter inte och ser fotboll el hockey. Det blir en kul vinter att lära ut slalom😃kram och ha en ärlig helg,hälsa Anja!(jag bor brevid bräntisbacken och jag har inte åkt en enda gång sen jag flyttade hit,krävs riktiga fjäll för slalom!)

 2. Sandra

  Underbara barn är, vet precis och säger sanningen 😉
  Ta det lugnt i backen. Kul för Emmi med skidläger, skönt att för henne att ni ändå nära och stöttar.
  Här har det händer en del tråkiga saker senaste dagarna så försöker hålla huvudet över vattenytan typ, vara stark samtidigt som det är kaos i huvudet. Men det bli väl bra så småningom.

  Ha en fortsatt bra helg.
  Kram Sandra ❤️