Filippa Rådin

Det snurrande plingande tåget

IMG_9291

Efter endast några dygn börjar jag redan känna att den här lilla tvn med jullåtar inte alls är speciellt mysig. Eller egentligen älskar jag den för våra barn är helt besatta i den. Det lilla tåget som snurrar där inne är så roligt att kolla på och barnen fightas en hel del om att få bästa platsen . Den har fått en del stryk ifjol då antennen flög av och just nu hittar vi inte kabeln så det kan bli kostsamt med batterier om vi inte hittar laddaren…. 😊Många undrar vart vi köpt den , Vi har en underbar butik som heter Mias Lustgård här i Umeå och det var där den inhandlades för 2 år sedan  men ni hittar den lilla glädjespridaren även på nätet om ni inte bor i Umeå HÄR

Då laddar vi batterierna under dagen och inväntar eftermiddagen och kvällens trallande på Stilla natt och dom andra härliga juldängorna som den underbara högtalaren så ljuvligt sprider ut över vårt hus!

IMG_9292

Ta hand om er idag

/ ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.