Filippa Rådin

Knip över en kaffe

IMG_9296

Idag har jag varit på besök hos Sara. FysioSara som hon kallas och det är alltid lika grymt. Jag och min rygg måste verkligen få den experthjälp som hon ger. Tänker att det måste vara ett helt otacksamt jobb som hon har när alla som kommer inte gör dom rehabövningarna som hon ger. Ska jag vara ärlig kan jag ställa mig till den skaran jag har inte strechat så mycket som jag borde…. Lovade mig själv att strecha varje gång jag drack kaffe. Har jag gjort det!!??? NÄ!! Gud så dålig man är ibland. Knipövningar lovar man sig också att göra varje dag!! Rehab och nyårlöften är två saker jag vet att jag aldrig klara av att hålla. Hur ska man gå till väga då för att göra det man lovar??

Det här är något som jag och Anja har pratat mycket kring. Vi är så dåliga att hålla det vi lovar. Det är så många olika saker man lovar sig, disken ska alltid vara borta på kvällen, städa varje eftermiddag innan middagen, träna, strecha, äta mindre godis, titta mindre på telefonen. Ja listan kan bli hur lång som helst.  Vi pratar och sätter upp mål och sedan är vi peppade ett tag tills det rinner ut i sanden eller det blir ett glas till och en kastrull och en kniv som blir kvar på kvällen och tillslut så är det en stor oreda igen.

Man märker nästan inte kaoset kommer krypandes eller att man totalt glömt bort att strecha innan dagen D kommer, plötsligt ser man att det blivit ett berg av disk eller när man är påväg till fysion och man känner trycket av ett dåligt samvete som sköljer över en. När det här händer så freakar både jag och Anja. Sedan är vi olika hur vi hanterar känslan. Anja ska göra allt på en gång och studsar upp och springer som en galning. Jag blir låg ett tag och känner mig misslyckad innan jag gaskar upp mig igen.

Det som aldrig sviker oss är hoppet om att vi ska hitta förändring!! Vi ska bara hitta rätt recept!!

Så nu har vi ett ny plan. Vi ska som vanligt göra listor men nu även listor med mål för veckan och månaden. Och med dom sittanden på bästa plats ska vi kolla varje dag vilka mål vi har. Har ni hört det förr 😄😄Vad tror ni??? Vad har ni för tips att komma ihåg att strecha och göra allt det där man lovat sig själv att bryta mönster på?

Idag är det fredag, vi har packat bilen full och drar upp till fjällen, Emmi har alpinläger och vi ska upp till stugan. kommer bli en magisk helg

Puss på er❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.