Filippa Rådin

Nya Bindefeld?

In för helgen så eskalerade Elvis problem med ögonen. som han fått till följd av förskolans sjukahus problematik. I fjällen var det väldigt torr luft och han blev riktigt irriterad och blinkade nästan varje sekund. Jag hade inte med mig den spray han brukar ha och inga ögondroppar heller! Jag som alltid har ögondroppar med mig i var och varannan ficka , men inte den här gången då man behöver dom som mest.  Vi tog beslutet att han får vara hemma så mycket det går den här veckan. Miljön på förskolan går inte att vara i längre. Vi kommer under de sista veckorna innan de får flytta till barackerna försöka ha barnen hemma så mycket vi kan. Men Maximilian fick ändå gå på föris eftersom vi skulle prova kläder hela dagen inför en stor fotning och det går verkligen inte att kombinera med det lilla monstret.  Så Elvis var rätt nöjd över att vara stor och få slippa gå på föris. När han följt med Anja och lämnat Maximilian och hämtat paket på posten och gjort andra ärenden kom han hem stolt som tuppen över att vara Anjas hjälpreda😊.

Helt plötsligt fick han för sig att han skulle överraska Maximilian med en fest. Maxi skulle helt enkelt fylla år, 3 år, enligt Elvis. Tårta skulle bakas, paket slås in och ballonger blåsas upp. Anja som är effektivast på jorden bollade bak, mail och Elvis som hon inte gjort annat och allt flöt på medan jag kunde ta fram alla kläder som Anja skulle prova sedan.  Som i en dröm klev sedan mamma in genom dörren och Elvis fick bästa tänkbara hjälp att bygga en tårta som skulle se ut som Jackson Storm. ( en bil ur filmen bilar 3) Dom gick och handlade, smidde planer och Elvis var helt uppslukad av sitt festfixade. Han dukade, bakade, blåste upp ballonger och fixade en inbjudningslista. Alltså mitt hjärta bara smälter!! Den lilla godingen!! Så smart och omtänksam och strukturerad och på riktigt ett grymt öga för service. Mammas pojke helt enkelt!!

IMG_9328 IMG_9331IMG_9349IMG_9338IMG_9344IMG_6017IMG_6022IMG_6035

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  De där små! Man blir ofta förundrad över hur mycket klokhet och färdigheter det ryms i den lilla kroppen. Ger man dem bara lite utrymme utför de underverk!
  Småbarnstiden är helt underbar (även om kaoset alltid ligger på lur och man blir sjukt duktig på att avvärja krig😬😂)

 2. Sandra

  Vad jobbigt med Elvis ögonproblem.
  Så gullig han är som ordnade kalas för sin bror, förstår att era mamma hjärtan smälter. Jag bli rörd över att läsa det bara 😊
  Nu har jag bakat lite lussekatter, så dax att provsmaka nu 😋
  Hoppas ni har en bra tisdag
  Kram Sandra 💕