Filippa Rådin

Överraska Anja och julklappstips

IMG_5816Förra veckan överraskade jag både Anja och mig själv faktiskt med en ansiktsbehandling. När påminnelse sms:et plingade till i mobilen insåg jag hur tacksam jag är över att fler och fler börjar använda sig av den tjänsten. Den här vinter tror jag tagit priset i torr hy och Anja och jag har gjort allt för att hitta vägen bort från stram hy i ansiktet. Ni vet sedan tidigare vilka favoriter i toalettskåpet jag har. Nu tänkte jag utöka listan och samtidigt tipsa er om bästa julklappstipsen till någon som ni bryr er om.

Min tidigare lista hittar ni här: Det är jag och Victoria Beckham< strong>Bubblarna på listan denna torra vinter är, jag har utökat min morgon och kvälls rutin med Snail Bee High Content Skin toner . Ni läser rätt, det ÄR snigelsekret, sjukt jag vet, men så sjukt bra också en liten droppe och man känner genast att det ger effekt. I Korea är det ”the shit” och det enda min systers tonårsdotter önskade sig när hennes mamma kom hem från Korea var just det här serumet . Promise!

Min mamma dricker Chaga i tid och otid och där emellan tvingar hon oss att dricka det så fort vi är förkylda eller sjuka. Chaga är en svamp som har läkande egenskaper och när mamma drar ALLA fördelar och historier för mig om hur fantastisk Chaga är blir jag nästan svimfärdig. Men en sak är säker Chaga är effektiv  på många fronter och den har hjälp många med svåra besvär. Det var väl mammas röst i bakhuvudet som gjorde att jag blev nyfiken att testa Tundra Haga pressed serum. Ett fjäderlätt serum och frukkräm i ett som består av 60% Chaga svamp. Krämen har mer en känslan av puré och är helt ljuvlig att stryka ut inte alls så kladdig som en vanlig kräm sedan går den in i hyn på ett litet kick. Jag våga säga att det är magi på burk, helt underbar.

Sedan älskar jag dom här fina förpackningarna med intim vård med alldeles ljuvlig doft från Deodoc. Lite lyxigare och lite bättre och något som man kanske inte unnar sig innan man har provat därför är det extra roligt att ge bort. Efter jag testat dom här vill jag inte ha något annat, dessutom är företaget svenskt och drivs av två starka grymma brudar.

Det var några snabba små tips från mig ❤️ F

IMG_5854IMG_5862IMG_5823

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Underbart med ansiktsbehandling, inte fel att överraska med det 🙂

    Tack för julklappstips. Bra med tips på intimaprodukter 👍🏼😊
    Ha en fin onsdag kväll
    Kram Sandra