Filippa Rådin

Slutprovning med Anja och upptill bevis

IMG_6009
Nu har jag precis landat Stockholm för att förbereda det sista i klädväg. Typ hitta en vinterjacka och hämta ut skor som jag beställt på Inuikii. Har ni sett dom? Älskar skorna och har länge gått och sneglat på dom men nu i och med det här jobbet har jag gjort slag i saken och beställt skor till hela familjen. Tror Emmi kommer bli galet glad när dom landar i brevlådan😊.
Igår hade jag slutprovning av kläder med Anja inför morgondagens mastodont fotografering med Eurosport inför OS. Vissa klädkombinationer hade vi redan hunnit provat dagen innan men jag köpte på mig ytterligare lite kläder igår när jag var nere på stan så jag kände att jag ville prova igenom allt igen från början…. Gissa om Anja blev nöjd. NOT😅😅😅
I kväll blir det bästa uppladdningen inför morgondagens med glögg och fina kolegor på Loppi. Anja är i Karlstad över dagen och spelar in ”Anja möter” och har vi flyt kommer hon också dit på glögg. Hoppas verkligen att allt går vägen så att hon hinner, skulle vara galet mysigt att ha henne där. Hon har inte träffat mina ”Loppisar” så mycket tidigare ofta åker jag på allt själv för att vi ska få ihop logistiken med barnen men i kväll blir det annorlunda om allt går enligt plan hinner hon tillbaka till Stockholm och jag är världens lyckligaste.
Jag har svårt att fatta att det inte är långt kvar tills OS drar igång, känns så overkligt. Här ser ni lite smakprov på gårdagens klädprovning. Bilderna är inte i toppklass och blusarna är inte strukna 😄😄 men jag tänkte att det roligaste är att ni ändå får följa med oss på resan.
Puss på er och ha en fin dag😘! F
IMG_6075 IMG_6076 IMG_6077 IMG_6082IMG_6088 IMG_6096 IMG_6099
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karolina Olsson Hedlund

  Jättefina kläder. En fråga, bara så jag vet. Varför svarar du ej på frågor om var kläderna kommer ifrån? Har det med att du inte har ett samarbete med märket. Okunnig.

  1. filipparadin

   Nej absolut inte 😊. Tänkte att jag ska göra iordning ett inlägg imorgon med alla märken på kläderna. Då blir det tydligt för alla var min tanke för jag har formligen blivit överöst med frågor om var kläderna är ifrån😊. Dom är ju inte från ett och samma märke utan olika så därför blir det nog bättre och tydligare för er alla med ett inlägg. 💕kram f

 2. Sofie

  Jag som har shoppingförbud….så mycket snyggt….måste veta vart grå byxor, vita blusen med grå kofta är från……

  1. filipparadin

   ha ha ha vad gullig du är!! En gång i tiden hade jag klädbutik och då vad det lättare att hjälpa till 😊. Kram F

 3. Anna Lindmark

  Som alltid Filippa, har du ett grymt öga för skön stil! Alltså blusen under den grå koftan!!!
  Och skorna. Saknar stunderna på Kii, i första lokalen särskilt, du o Fridas stal mitt ❤ där å då. Tack för att du o Anja delar av er kärlek, ni ger hopp om bra dagar😚

  1. filipparadin

   Fina fina DU! Vilka vackra ord! Blir alldeles varm i hjärtat, orden får mig att längta tillbaka till den tiden ❤️ F