Filippa Rådin

Ni kommer tro att vi är helt galna

-I samarbete med Caparol-IMG_9428

Efter en lång dag på jobbet med fotning och styling har vi landat hemma. Vi ska ner till Stockholm imorgon eftermiddag igen men efter veckans tempo kom vi inte riktigt i hamn med allt vi tänkt hinna,  plus att vi tog beslutet att låta barnen vara hemma med mormor och gå på förskolan så de inte behöver vara med oss i Stockholm för många dagar. Så nu är vi hemma och kan landa några timmar. Ett stort plus idag är att vi kunde ta ett tidigare flyg hem än vad vi tänkt , Det är sällan i snudd på aldrig att man är färdig med en plåtning innan utsatt tid men teamet var galet bra och allt flöt på i rask takt utan att kvalitet på allt blev sämre. Kommer blir så galet snyggt när det är klart. Magnus Ragnvid som var fotograf idag är något utöver det vanliga och jag gillade allt jag såg på skärmen från hans kamera, tror knappt det fanns en dålig bild.

Det bästa av allt med att hinna hem tidigare är att barnen inte hunnit somna och man får vara med om mysstunden med bok i sängen och god natt puss på våra små hjärtan innan dom somnar.

Nu kommer ni tro vi är helt galna, det kanske vi är också…men med den extra tid vi fick ikväll så kunde vi inte låta bli att måla om hallen! Hahah, ni tycker nog inte vi är kloka men sanningen är den att projektet ”måla hallen” har varit något vi velat göra länge nu och Anja hade tejpat och fixat så vi behövde egentligen bara skruva ner lite lampor och sen var det klart!! Jag älskar verkligen att måla!! Sååå galet kul att göra om en vägg och egentligen sååå fort det går när man väl gör det!! Nu när vi skruvat ner allt ser man dessutom hur viktigt det är att måla om då och då. Väggarna får med tiden märken av en det ena och en det andra och efter en målning får rummet en mycket mer städad och fräsch känsla. målan man riktigt ofta kanske man till och med slipper städa tillslut…. det får mig att tänka på kråkan i mamma mu. Har ni läst den där han målar om allt ladugården i stället för att städa. Genialiskt 😄! Den ursnygga färgen vi målat väggarna med kommer från Caparol och heter Supertäck 5 S1502-Y50R När jag tog fram färgen tog jag med ett eget färgprov till butiken som dom sedan hjälpte mig med att ta fram i riktigt färg. Visst visste ni att man kan få sin favorit kulör i målarfärg!? Om ni inte visste det innan så vet ni det nu 😊. Man behöver alltså inte bara välja bland dom färger som finns i butiken 😊.

Imorgon när färgen torkart får ni se bilder på hur det färdiga resultatet blev 😊

God natt på er ❤️ FDSC04724 DSC04727 DSC04759 DSC04758 DSC04757 DSC04751 DSC04745 DSC04738 DSC04728

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.