Filippa Rådin

Hur blev målningen?

– I samarbete med Caparol –Caparol_maladehem

Jag lovade ju er att få se hur nattens målning av hallen blev. Allt är torkat och klart, alla saker är tillbaka på sin plats och jag hann fotografera mellan varven av städning och packning, effektiv som få och nöjd över att få komma hem till en ny målad hall och städat hem bästa vecka. Anjas föräldrar kommer ner till Umeå idag och ska bo hemma hos oss och Anjas mamma har lovat att vaska golven åt oss, nytvättade golv är bland det bästa jag vet! När Anja och jag verkligen lägger in en högre växel går allt i en rasande takt. Nu sitter vi hela familjen på flyget ner till Stockholm igen. Det är bara Emmi som saknas oss utöver det är så mysigt att ha pojkarna med.

Här kan ni läsa mer om målarprojektet: Ni kommer tro att vi är helt galna 
Idag är det fredag, jag ska titta på min fru som ska vara expert i studion på kanal 5 för dom alpina tävlingarna  ikväll. Vad ska ni göra?
Kram❤️F
Caparol_maladehem Caparol_maladehem Caparol_maladehem Caparol_maladehem  Caparol_maladehem Caparol_maladehem
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.