Den perfekta middagen enligt mig – lucka nr 5 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Den perfekta middagen enligt mig – lucka nr 5

Den perfekta middagen kan se olika ut,  antingen den där när man samlar sina vänner tidigt på dagen en solig sommardag där vi alla hjälps åt med att laga middagen. Och där min bonussysters man Hugo är chef över köket och delegerar ut vad alla ska göra. Dom middagarna blir alltid som balsam både för själen och magen😊.

Men just nu är middagen som jag längtar mest till en middag ute på fjället med min fru. Där vi packar ryggsäcken med en flaska vin, min svärfars godaste rökta souvas, pitabröd , tillbehör, en muurikka och lite tändstickor. Sedan går vi ut och letar upp en fin plats i solen utan stress. slår vi oss ned, tänder en eld och lagar maten på öppen eld. Tror inte det finns mat som smakar bättre än när man äter den ute.

När Anja och jag är uppe i stugan och tar våra promenader på fjället utan barn laddar vi verkligen batterierna .Det är obeskrivligt att bara stänga av allt sitta och titta in i den sprakande elden eller ligga på renskinnet och slumra till en stund. Där ute behövs varken Instagram eller Wifi utan upplevelsen sköter naturen helt av sig själv. Där ute finns tiden för att stanna upp och prata till punkt och bara vi två står i fokus för varandra.

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här.

❤️F

IMG_0467 DSC02022   DSC01962 DSC01949 DSC01909 DSC01907 DSC01905 DSC01897  DSC01887

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons