En dröm som jag vill uppfylla i livet. Lucka nr 3 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

En dröm som jag vill uppfylla i livet. Lucka nr 3

Tänk att få drömma sig bort. Det brukar vi ofta göra, både Anja och jag tillsammans men även jag som egen person. Ibland berättar jag mina drömmar för Anja och bland förblir tankarna bara flyktiga. Jag tänker på våra barn, typ som vår son Elvis 5 år, han kan verkligen konsten att drömma och berätta historier som börjar i något och avslutas i något annat. det finns liksom inga regler för hur tankar får gå och allt är tillåtet. Var tar fantasin vägen när vi blir äldre? Är det för att vi har för mycket och för fullt upp som drömmarna ofta inte får plats? Isåfall vill jag aldrig bli helt vuxen😊.

Min dröm just nu är en kreativ plats där jag får odla och ge min kreativitet tid och utrymme, helst tillsammans med andra likasinnade. Jag är alltid som mest kreativ när jag har skapande människor runt omkring mig. I min dröm skulle jag ha en ateljé tillsammans med min bonussyster Katy som bor i Stockholm, hon är den bästa på många sätt men hon är framför allt en av Sveriges bästa AD. Hon formger tex många av dom böcker ni ser i butikerna, bland annat Emilia de Poret och Ebba Von Sydorws böcker Säker stil. Vi har följt varandra under hela vår uppväxt och även gått konst skolor i hop med olika inriktningar. Att jobba nära henne skulle vara en dröm.

Hur ser dina drömmar ut? 

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här.

❤️F

IMG_2701 IMG_2703

Hemma hos Katy är allt alltid tillåtet, här får barnen göra pizza på sitt vis, vill man ha pizza med köttbullar och korv är det fullt möjligt 😊

IMG_2712 IMG_2713 IMG_2714 IMG_2717

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons