En hörna i hemmet jag aldrig visat – lucka nr 6 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

En hörna i hemmet jag aldrig visat – lucka nr 6

Som många av er vet är vi ganska restriktiva med att visa upp vårt hem. Och som jag skrivit tidigare tackar vi alltid nej till alla “hemma hos reportage”. Varför tänker säkert många av er.

Vårt hem är vår borg och Anja och jag känner att det är vår uppgift som föräldrar är att skapa en trygg miljö för våra barn en miljö helt utanför det offentliga rummet. En miljö där vi som familj aldrig behöver känna någon press utifrån. Men med tiden som gått och eftersom jag bloggar har vi sedan valt att vissa miljöer eller snarare delar/ detaljer i vårt hem som vi känner oss trygga med att visa upp. Så att utvidga territoriet är inte helt lätt för mig.

Men så kom tomtenissen på besök i natt och trots att tomtenissen brukar vara snabb i vändningen lyckades våra övervakningskameror lyckligtvis fånga honom på bild. När barnen fick se den lilla filmsnutten imorse blev dom helt eld och lågor och själv tycker jag att tillfället är väl värt att visa upp. Så här kommer den, hörna som jag ALDRIG visat tidigare och förmodligen aldrig kommer att fånga på bild igen.

Vi närmar oss julen med stormsteg… och ni som inte tror på tomten. Är inte det här ett bevis gott nog 😉😘.

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här.

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte

  Nu vill jag ta tillfället i akt och passa på att berömma din blogg. Gillar dina inlägg och att du bjuder på lite av varje, men också att du är så personlig. Definitivt en av mina favoritbloggare. Stort tack! Allt gott till dig och din familj! /Charlotte

 2. Jenny

  Åh, den appen hade jag också förra året och min 6-åring pratar fortfarande om detta! Vi visade på förskolan och alla barnen blev, precis som du skriver, eld och lågor! Kommer även ihåg reaktionen på min då 9-åring som är en stor cool kille och inte alls tror på tomten. Han blev arg för nu fanns ju det film på att nissarna varit under vår gran, tills han såg loggan nere i hörnet och insåg att det var en app.

  1. filipparadin
   filipparadin

   😄😄Eller hur den är underbar!! NU ska Elvis ut och leta och spionera på Nissen och se om han hittar den 😄😄 kram F

Annons