Mitt största misslyckande – lucka nr 4 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Mitt största misslyckande – lucka nr 4

IMG_2408

Har man en gång varit gift och sedan av olika anledningar skilt sig tror jag nästan alla kan skriva under på att det är sitt livs största misslyckande.  Lägger man dessutom till att vi har/hade barn ihop och att jag splittrade en familj får man leva med känslan av misslyckade hela livet. Men även misslyckanden kan förändras till något bra och något som ger kraft.

Idag lever Emmi ett rikt liv med två underbara familjer en hos sin pappa och en hos oss. Hon har fått ett gäng bonussyskon och syskon. Och hon har inte mindre än TRE mammor och dessutom den bästa pappan i världen. Vi som team runt henne bildar en trygg mur alla med olika roller. Och fick jag önska när jag var liten skulle jag nog ha det som hon har det idag.

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här.

❤️ F

Järvzoo_anjapärsonimg_8443.jpgimg_8386.jpgimg_8467.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Du har så rätt. Ett “misslyckande” kan bli till något jättebra. Och som du beskriver det så tro jag att Emmi inte kunde få det bättre.
  Fint att hon har alla er omkring sig.
  Bättre att ha flera lyckliga föräldrar än två olyckliga.
  😊

  Ha en bra dag. Kram Sandra 💕

Annons