En ofiltrerad bild från idag- lucka 7 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

En ofiltrerad bild från idag- lucka 7

IMG_0154

Ofilterad bild, Jag vaknar med en fot i ansiktet och värkande nacke, den senaste tiden har jag fått dras med en brutalt dålig rygg och nacke som inte vill ge sig efter otaliga besök hos naprapat och sjukgymnast., Tror egentligen att allt beror på att jag är inne i en dåligt period med mig själv där jag inte riktigt kan hålla stressen utan för mig utan låter den krypa under skinnet på mig och så drar jag upp axlarna på det. Aj aj aj, så är livet ibland men det finns ingen annan lösning på problemet än att ta tag i det och jag ser verkligen fram emot dagarna här i december trots att det är mycket fix så känns det ändå väldigt ljus och behagligt.

Dagen fortsätter, Anja drog tidigt till flyget för att filma ” Anja möte programmen” jag är kvar hemma och styr upp och när jag äntligen kommit mig hem från förskolan med två bestämda och arga barn är “to do” listan lite för lång för mitt tålamod.  Så jag ringer Anja och skriker ut min frustration…. varför vet jag inte, inte det bästa kanske…! Varför är det alltid så att den man lever med får vara slasken???! Jag får dåligt samvete och inser mitt misstag så jag skickar snabbt ett förlåt, det var inte meningen sms. trycket över bröstet lättar och jag ringer upp henne igen. och vi planerar upp hela dagen. NU känns det bättre och jag kvalar upp ärmarna för att anta dagens alla utmaningar😊.

Så dagens ofilterade morgon i från mig bär ändå en ljus och viktig tanke: Utan hjälp är jag ingen! 😘 på er! ❤️F

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons