Jag går snart sönder – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Jag går snart sönder

Idag ska vi ge vårt sista i musikhjälpen. Imorgon är dagen då Kalle Farah och Molly kliver ur buren. Varje år blir det en sorglig separation från en sällskap som gett så mycket kärlek och tillsammans har vi gråtit och skrattat. Jag och Anja brukar alltid ha en dator uppkopplad med musikhjälpen varje år. Men i år har vi haft lyxen med att de är på plats i Umeå . Vi har varit nere på torget ett flertal gången och även varit inne i buren.

Idag ger vi oss ut på gatorna i Umeå och skramlar med en bössa. Nu ska vi göra allt vi kan för att hjälpa till för att barn inte ska behöva leva i den överjävliga situation vissa lever i. Barn är aldrig aldrig till salu!! Hur kan man vara så ond som människa!!? Mitt hjärta bara brister varje gång jag tänker på det!

Vi har även under veckan varit på hjältarnas hus bland barn och familjer som har det tufft med den mest jävliga sjukdomen cancer. Satan i helvete!! Ni får ursäkta mig men jag blir så arg , ledsen och frustrerad över all orättvisa som det finns i världen. Jag vill bara omfamna alla barn och säga att det kommer bli bra. Julen kommer och alla får träffa jultomten och få en jul fylld av kärlek.

Jag och Anja är så lyckligt lottade som har friska barn och kan leva det liv vi valt. Just nu är den mur jag byggt upp för att skydda mig för all önska i världen rasat och jag blir så ledsen, arg och förkrossad. Jag vill ge någon skulden. Vart är alla dessa mäktiga ledare som kan sätta ner foten och se till att vi får fred, frihet och enbart kärlek runt omkring varenda människa.  Kan inte ni känna en slags hopplöshet på mänskligheten ibland?

Jag och Anja har alltid känt en skyldighet att göra något med våra namn. Men vi gör långt ifrån allt vi kan. Vi borde kunna mer , vi måste göra mer- allihopa!! Om det ens är en liten grej så tillsammans blir det något större. Som nu på muskhjälpen. Tillsamman kan vi förändra.

Så är ni på stan idag så ta med kärlek och kom och hjälp till, och vi är inte klara efter den här veckan. Nästa är Unicef, childhood , barncancerfonden. Allt ont ska bli gott och vi ska faan finnas där för varenda unge!! Kom igen nu

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Fina Filippa,
  Jag förstår dina känslor och att man känner frustation när man vet hur många barn har det. Det är inte rättvist nånstans. Barn är INTE till salu och barn ska bara inte få drabbad av ond sjukdom!
  För ett tag sen drabbades min kompis barn av obotlig sjukdom och världen, tiden, stunden stannade upp för ett tag. Det kom bara plötsligt och nu får barnet leva med detta. Jag kände åter igen hur orättvist livet kan vara. Barn ska få vara barn och vara friska. Det gör så ont i mig.
  Tack för allt du och Anja gör. Ni är två fina själa ❤️❤️
  Ska fortsätta göra vad jag kan för barnen på vår jord ❤️

  Varm kram Sandra 💕