Sista timmarna – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Sista timmarna

musikhjälpenJag vet att

Jag vet att jag har varit helt uppslukad av musikhjälpen den här veckan. Men det har inte gått att värja sig. Det är så fruktansvärt det som händer barn runt om världen. Nu är det dom sista skälvande timmarna kvar innan Kalle, Farah och Molly får komma ut och för oss att veta vad årets resultat blev. Jag hoppas för min Gud att vi slår rekord och förra årets resultat med hästlängder!

Igår var Anja och jag innen i buren igen efter att vi tidigare på dagen varit nere på stan och skramlat bössa tillsammans med Kalles fru Brita. Jag vill bara passa på att tacka alla er underbara människor som kom ner och skänkte pengar i vår bössa och tacka för er enorma kärlek som ni gav❤️! Det här har varit en tuff vecka för mig med känslorna utanpå kroppen men igår fick jag på riktigt ta på känslan av vilken styrka vi har tillsammans och vilken enorm kärlek det finns. Den styrkan är det viktigaste vi har och det viktigaste att aldrig glömma. Vi är fler som ger kärlek än som hatar!IMG_0515 IMG_0512IMG_0522 IMG_0525

Och eftersom det var sista kvällen inför final, musikhjälpen närmar sig mållinjen och för att vi brinner in i hjärtat för ämnet gick vi in i buren för att dra upp sista trumfkortet ur skjortärmen. Något som egentligen inte går att mäta med pengar men som vi ändå hoppas ska dra in ruggit med pengar, en av Anjas medaljer i!

Jag höll på att falla baklänges igår när Anja sa att hon tänkte lägga in en av sina medalj i auktionen. och när jag frågade henne om hon verkligen tänkt igenom det noga var bara svaret: “Man måste se den stora bilden. Det är barn som far så brutalt illa och om jag kan göra något just nu som förändra utgången för bara några av dom är min medalj mindre värd än det”. Jag som fru är mållös, stolt och överväldigad, jag saknar ord!! Det min fru gjorde där och då slår allt vi gjort tillsammans! Att älska dig till månen och tillbaks räcker inte❤️!!

musikhjäpen musikhjäpen musikhjäpenmusikhjäpen IMG_0541

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.