Filippa Rådin

Jag ger upp julbak

-Takräcket är i samarbete med Thule-

Musikhjälpen är över och alla vi tillsammans tog insamlingsrekord! Hur glad och stolt är du?! Jag är obeskrivligt stolt både över att vara svensk och Umebo. Umeåborna har varit varit exemplariska värdar för detta oerhört viktiga event! Nu är det dags för Anja och mig att återvända det vanliga livet, vardagen och veckan innan jul. Den veckan som vår prinsessa fyller 11 år❤️. Har precis tagit beslut att jag ger upp julbaket år, jag hinner inte, får inte ihop mig själv och måste prioritera för att göra det bästa inte inte stressa ihjäl mig. Tanken på att inte ha hembakt är sjuk tråkig så beslutet var inte lätt men så plötsligt ringer min mamma och säger att hon tänkt baka, som på beställning😊. Älskade mamma!

Dagarna kryper allt närmare jul, den här hösten har rusat fram i raketfart?! Nästan så att det känns som att jag blivit lurad och att vi hoppat över en massa månader. Lurad eller ej i dag var det iallafall dags för att köpa den årliga granen som vi har ute på gården. Måste åndå ge oss själva stor kredd,  imorse när vi tittade på dagens planering trodde jag aldrig att vi skulle hinna köpa gran men vi var effektiva och hann mer än vad vi tänkt + att köpa gran. Heja oss 😊, så ikväll efter Elvis ridning blir det till att resa gran och sätta i belysning. Älskar när granen ute på gården är lyser.

kram ❤️F

IMG_0593  IMG_0597 IMG_0601 IMG_0603 IMG_0596IMG_0608

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Verkligen stolt är jag och förstår att ni är det med. Det ska ni vara!
  Ja månaderna denna höst och verkligen rusat iväg. För mig känns det som det gick från augusti till december direkt. Vad hände med månaderna där i mellan?🤔
  Ibland får man priotera saker för att vara rädd om sig själv. Men så bra att det bli hembakat ändå 😊
  Jag har gjort lite knäck idag. Det var var jag mäktade med. Sen vila. Mående är inte på topp. Men det bli väl bättre. Vila är bästa återhämtningen för mig.

  Kram till dig och hoppas veckan bli fin.
  Kram Sandra 💕

  1. filipparadin

   Ha ha ha ja det är vårt takräcke men tanken var inte att göra reklam även fast vi faktiskt har ett samarbete. Så tack för att du tillrättavisade mig, rätt ska vara rätt och då får jag märka upp inlägget även fast det handlade om vår gran.👍 kram F