Filippa Rådin

Hipp hurra, vår prinsessa fyller år ida´!!

mallorca

Idag är det en stor dag vår lilla prinsessa fyller hela 11 år! Det är svindlande vad tiden går fort och ingen kan säga annat än att det är en prövning att vara förälder men jag är ändå så overkligt glad över att få priviliegiet att följa varje steg hon tar i livet, se henne växa vid sidan av oss, hon som är vår stolthet i stort som smått, Vår älskade lilla Emmi. Det går nästan inte att få in att hon bara varit en underarmslängd lång!! Fatta, typ en halvmeter! Visst kan det nästan känns overkligt att ens barn en gång bott i våra kroppar?! Jag blir så faschinerad över vad vi kan åstadkomma, vad vi klarar av som människor. Vi är helt enkelt bättre än vad vi själv många gånger fattar.

Imorse hade Emmi önskat en speciell frukost. Tyvärr har jag ingen bild på frukosten! Men ibland känner jag ett stort behov av att inte ta fram kameran hela tiden utan att bara vara i stunden med barnen. Så var det imorse så jag hoppas att ni kan föreställa er frukosten istället, Nybakade croissanter med Nutella, färsk frukt till filen, apelsin juice, vallmofrallor och varm choklad 😊. Inte illa vill jag lova vi åt och njöt, hade mysig musik och tända ljus, någon i familjen skulle fylla år oftare eller är det större familj man ska skaffa… 😄

Senare idag blir det bara ett litet kalas med familj och lite släkt, Emmi har satt menyn och beställt Tacos och prinsesstårta, fast jag ska överraska henne med en Unicorntårta, håll tummarna för att jag kommer lyckas med det konstverket!! Är faktiskt riktigt taggad men oerhört nervös, Sabbar jag vet den vet hon ju inte vad hon skulle förvänta sig men lyckas jag kommer hon bli överlycklig. Det är det sista man vill åt så vad med mig i tanken 🙏,

Hej på er,
glöm inte att ni alla är underbara!
Nu dyker jag in i unicorn tårtans vara eller icke vara. Vi hörs senare, då med bildbevis på hur det gick.
❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Stort Grattis till Emmi idag 🎂🎈
    Kan tänka mig att hon få den bästa dagen.
    Hurra hurra hurra!!!! ❤️
    Kram Sandra