Filippa Rådin

Årets julklapp

Det här måste vara den bästa julklappen man kan ge. Musikhjälpen är över men arbetet fortsätter och i år har vi bestämt att vi skära ner på antalet julklappar. Vi har så det räcker och om det är något man verkligen behöver är det nästan bäst att köpa det själv. Ibland känns det mer som att julkalppar lätt blir till något slags pengabyte bara där man själv dragit nitlotten. Missförstå mig rätt man kan får superfina saker men som man egentligen inte behöver. Barnen då, hemma hos oss uppskattar dom att öppna typ 4-5 paket, efter det blir det mer raffs och slit och sedan blir resten bara liggade, det är alltid bara några utvalda saker som blir favoriter och som blir det dom leker med sedan.

Därför har vi bestämt att skära ner på antalet paket, vi vuxna ger varandra Unicefs katastrof paket till varandra och morföräldrarna får gå ihop om vissa saker till barnen istället för att komma med egna paket.

Nu i december dubblas varje krona som kommer in till Unicef av Akelius Stiftelse vilket innebär att om någon handlar för 100 kronor, blir det 200 kronor till arbetet för barnen. Årets absolut bästa julklapp, att ge ännu fler barn få hjälp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.