Filippa Rådin

Kreativt kaos

…Tårtkaos och kreativt koas! Hur vore det om jag någon gång provgjorde saker ibland innan jag går i skarpt läge?!!! Gårdagens tårta blev minst sagt ett mastodont projekt som aldrig höll på att ta slut. Ni som läste inlägget igår vet ju att jag ville ge Emmi en unicorntårta i överraskning på födelsedagen.
Hipp hurra vår prinsessa fyller år idá!)
Tårtbotten och själva tårtan flöt på som det skulle och till en början var jag på gott humör, nästan på så bra humör att jag höll på att ta ut segern i förskott…

Men när jag kom till dekorationen och frosting tog det tvärstopp. Jag gillar inte vanlig frosting, tycker att den blir för söt och sliskig så jag ringde min bästa ”livlina” Katy som gav mig tipset att blanda fluff ( marshmallow och philiadelfia ) hon hade  tyvärr inget recept men det var bara att ”höfta” lite, jag skulle känna när det blev prefekt…. eller inte!

Tillslut stod jag där med  minst tio byttor och allt bara rann, så fort jag blandade Philadelfian med fluffen så blev det typ sås. Fluffen som jag hade köpt tog slut efter alla olika provblandningar och jag  fick skicka Anja på affären igen för att köpa mer. 😄😄😄 vilket kaos! Det slutade med att jag stressad in i sista sekund stod och blandade vanlig frosting och spritsade medan barnen statt och väntade vid bordet. Ingen drömsituation direkt, utseendemässigt fanns det mycket mer att önska av slutresultatet men kidsen var supernöjda och dom älskade min tårta :).

…Barn är underbara, inte sant 😊🙏!

❤️ F

IMG_0658  IMG_0663 IMG_0665 IMG_0660IMG_0673 IMG_0675 IMG_0677   IMG_0680 IMG_0686

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Blev ju bra tårta trots kaos. Du är så duktig Filippa.
  Kan tro att barnen blev jättenöjda 😊

  Önskar dig och din familj en fin julhelg
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 2. Jessica

  Hornet och öronen är ju magiskt fina och jag tycker du lyckades riktigt bra med tårtan! 😍
  Ett tips är att spackla och spritsa med margänsmörkräm, det är egentligen inte så svårt att göra som många säger bara en är noggrann. 😊
  Kanske lite i sötare men inte sliskigt. Men resultatet, det blir magiskt! 😃

  1. filipparadin

   Grymt jag testar det nästa gång👍🏻var faktiskt inne på det från första början men sedan kröp fluffen krypande och jag blev vilseledd 😂. Kram på dig och god jul🎄🤶

   1. Jessica

    Haha en blir så lätt det, men allt är ju värt att testa, det kan ju bli fantastiskt och POFF så är det revolution och traditionerna förändras för alltid! 😃
    God jul till er med!