Filippa Rådin

Landat mitt uppe på fjället

Nu är vi äntligen här! Lugnet har infunnit sig och vi andas friskluft igen. Ungarna är mer ute än inne och har ett helt snöhav som lekplats. Var jag än tittar mig omkring är det puffig nysnö och det är perfekt för att sträcka ut med skotern, Låta håret fladdra i vinden och frysa arslet av sig om händerna när man ska försöka ta dom där bilderna till er 😄. Men såååå vackert vi har det, obeskrivligt vackert, ingen bild i världen kan förmedla det som är i verkligheten men ni får ett litet smakprov här ifrån där vi befinner oss.

Ta hand om er och massor av kärlek till er❣️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin

      Måste man ha hjälm när man är uppe på fjället 😄😄😄??! Skojar bara. Hjälm behöver man bara när man kör inte när skotern står parkerad 😉. 💕god jul på dig🎄🤶!