Filippa Rådin

I Expressen kan ni läsa om bråken med Anja

expressen

I dagens Expressen kan ni läsa om vår mindre glamorösa verklighet. Iallafall om man ska tro på rubriken! Skrattar för mig själv och kan inget annat än imponeras över vilka kreatörer dom måste vara, De människor som sätter rubrikerna på tidningarna. Eller… är det imponerad jag ska vara? Egentligen tycker jag att dom är snudd på sorgliga.

Vi träffade journalisten Anna Friberg och hennes fotograf Anna-Karin Nilsson över en kopp kaffe en dag i november. Det var riktigt mysigt att efter en hektisk jobbresa landa i en intervju med henne. Samtalet oss tillsammans var riktigt givande och vi pratade om bra mycket mer om livets villervallor än vad som står i artikeln. Vissa journalister har man förtroende för, Anna är en av dom och det är därför hon får lite mer av oss än vad kanske andra får. Men även fast jag tycker att tidningarna ständigt är på jakt efter effektsökeri så stämmer ju rubriken ändå till viss del.

Är ni nyfikna, läs och bilda er egna uppfattning. Vad tycker ni? Är rubriken rätt satt? Är innehållet i artikeln i paritet med rubriken? Jag är nyfiken på vad andra tycker som inte är lika känslomässigt involverad som jag själv.

Läs artikeln HÄR

Stor kram på er och hoppas att dom flesta av er får vara lediga i mellandagarna. ❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  Fin artikel! Varm och kärleksfull precis som man uppfattar er! Men märklig rubrik😆
  Inget ledigt här men några måste ju hålla ställningarna i dessa mässlingstider i Gbg!
  (DET är en helt annan diskussion)
  Åk lite skidor för oss med!!
  Kram💕

 2. Manda

  Näää, kvällspressen är ju experter på att sätta smaskiga rubriker, så den där rubriken är satt bara för att skapa ett fejkat intresse. Väldigt opassande. Däremot tyckte jag att artikeln var fin och ärlig. Älskar att läsa om er, helst när ni har skrivit själv, men detta var bra. Ni är en sån inspiration för andra! Tack för att ni delar med er av era liv.

  1. filipparadin

   💕 håller helt med dig. Vi tycker om artikeln men jag ramlade nästan baklänges när jag såg rubriken 😄😄😄